3

surekli soru sorup cevap yazmayanlar! en azindan kendi sorulariniza cevap yazin beyin bedava gec aktif olsun. detay?

sizde surekli soru sormaya devam edin boylece. en azindan ne soru soramamazlik olur sizin icin. bizim icinde surekli beyin bedava mosu aktif olup ta bizi sadece sizin sordugunuz sorularla bogmazsiniz. anlayin artik sizin sorulariniz mecburi cevaplaniyor.

5 cevap
2

sitede artık cevaplamadığım soru kalmamış gibi hissediyorum. kısır bri döngüye düştüm. yeni sorular sorulmuyor. o cevapsız soruların çoğunu da açıkcası ya anlamıyorum ya da imla hataları sebebiyle yazmak istemiyorum. ayrıca bu tarz sorularla ilgilenmek yerine sitenin bu sorular için bizden cevap beklemesi de oldukça can sıkıcı.

0

şu hiç cevap yazmayanlara sitede ceza gele keşke. adını vermek istemeyeceğim bir sitede sorulara ve cevaplara limit getirildi. her seviye için sorular cevapların 3 te biri kadar oluyor.

1

kendi sorularının cevaplarını çoğu bilmiyor bence. araştırma esnasında tek tek yazıp geçiyorlar. kendi kelimeleri ile ürettiği soru ile alıntı yaptığı soru arasındaki dağlar kadar farkı bariz görüyoruz zaten. bunu bende önermiştim. aşırı bilgi içeren soru neyse de gereksiz çok soru var gerçekten. ama ne desek boş hiçbirini yaptıkları yok.

0

surekli soru sorup cevap yazmayan arkadaşlarımız var. bu arkadaşlarımızdan çok rahatsiz oluyoruz biz. sürekli sorup cevap yazmıyorsunuz. sürekli beyin bedava modu aktif hale gelip 1 hafta sürüyor ya. insaf. diğer arkadaşlar hiç soru soramıyor ama maşallah siz yardıra yarıdra soru soruyorsunuz. en azindan kendi sorulariniza cevap yazin beyin bedava gec aktif olsun. en azından sizde surekli soru sormaya devam edin. bizim icinde surekli beyin bedava modu aktif olup ta bizi sadece sizin sordugunuz sorularla bogmazsiniz. anlayin artik sizin sorulariniz mecburi cevaplaniyor. soru sorma açıkken kimse sizin sorularınızı cevaplamıyor. artık soru tarzınızı mı değiştirirsiniz yoksa soru sormadan vazgeçip cevap yazmaya mı geçersiniz orasını ben bilmem ama sadece sizin sorularınızı görmekten sıkıldık. anlayın artık bunu. illa sizin hakkınızda şikayette mi bulunalım sorumani ekibine.

1

bu ara en çok sinir olduğum durum bu. sürekli aynı kişiler soru soruyor. tabi sorsunlar ama cevabını bulamadığımız veya uzun süre cevaplanmayan sorulara kendileri cevap verebilirler. sürekli önümüze aynı sorular çıkıyor. gerçekten de bilmiyorum cevabı hatta saçma bile geliyor araştırmak istemiyorum. defalarca bu durumu dile getirdik ama pek takan yok. hiç olmazsa uzun süre cevaplanmayan sorulara beyin bedava modu aktifken cevap versinler. aynı soruları görmekten şiştik. umarın bu durumu dikkate alırlar. ben elimden geldiğince cevapsız soruları cevaplamaya çalışıyorum ama bazılarının cevabını gerçekten bilmiyorum hatta bazı soruları anlayamıyorum öylece kalıyor. herkes biraz özverili davransa bu durum ortadan kalkar.