0

kadınbudu tatlı değildir. dilber dudağı, hanım göbeği, vezir parmağı tatlıdır. kadınbudu ise bir köfte çeşididir ve pirinçle yapılır. ben şerbetli tatlıları pek sevmiyorum. onun yerine hafif ve sütlü tatlılar tercihim oluyor.

0

taze mi taze olursa baklavayı hiç bir tatlıya değişmem sonra gelsin kilolarr

0

her ikiside güzel ama bol antepfıstıklı baklava daha bir güzel

0

bu iki seçenekten baklavayı seçerdim ben.en güzeli baklava bence.ama seçenekler dışında waffle, sufle, tirileçe, tiramisu ve künefeye bayılıyorum ben.

0

bence en güzel baklava yeni yapılmış çıtır çıtır bol tereyağlı filan mükemmel olur.

0

bence kesinlikle baklava çıtır çıtır tazecik gerçekten çok güzel

0

ben en çok halka tatlı, baklava ve künefe seviyorum. hepsi ayrı lezzetli oluyor. özellikle künefe ile dondurma daha güzel oluyor.

0

bana göre tatlılardan en ıyısı en yenilmesi olan çeşit tabiki de baklavadır ama maddi yönden her zaman yeme fırsatı olmuyor. bayramlarda, özel günlerde, akraba gezmelerinde, misafirliklerde de rastgelinmektedir. kadın budunu ben köfte çeşidi olarak biliyorum. ama eğer tatlı çeşidiyse de yemedim ama yesem de tabiki baklavayı seçerdim. bol antep fıstıklı bir baklava yemek her tatlıyı yemeye degerdir.

1

soruya cevap vermeden önce öncelikle kadınbudu bir tatlı değildir köftedir. kadınbudu köftesi vardır. tatlı olarakta dilber dudağı ya da hanım göbeği tatlıları ile karıştırmış olabilirsiniz. yani bir tatlı ile köfte arasından en sevdiğim tatlıyı seçeceksen eğer tabii ki baklavayı tercih ederim. :))

0

bence en güzel tatlı künefe sıcak sıcak böyle birde üzerine dondurma eklendi mi diyecek bir şey kalmıyor