0

uzun bir cevap yazmak kolay iş değil anca bir yerden kopya çekmek gerekir. ama uzun cevap size iyi kazanç getirir.

0

sorumani sitesinde uzun cevapların kaliteli olması gerekir ki kazançlarında bir o kadar da artışa geçebilsin site tarafından, %20 fazla veren altın sorulara yapılan yorumlar daha da fazla kazandırır.sorulara verilecek cevap sayısı gün içinde çok olmalı ki kazancımız biriksin, soru sormakla da kazanç elde edilebilir ama o da bir iki kuruş katkı yapıyor.

0

bende denedim kısa cevaplara 3 kuruş veriyor ama cevap uzun olursa kazanç artıyor. ama soruları uzun uzadıya ayrıntılı cevap verebilmek içinde konu iyi bilmiyorsak araştırma yapmak gerektiriyor buda uzun zaman alıyor. iyibir gelir elde etmenin yöntemini bulursanız ve bizimlede paylaşırsanız sevinirim.

0

evet sorumanide uzun cevaplar daha çok kazandırır. genelde 44 hanelik kelime yeterlidir. diğer kazanma yöntemlerisinden bir tanesi de referans getirmektir. yaklaşık olarak 10 referans oldu mu her birisi günde 10 tane soru yanıtlasa yaklaşık olarak 1 günde 1 ve ya 2 tl referanslardan gelir. tabi ki bu düşük bir rakam lakin referans üyelerinizin verdiği kısa cevaplardan yola çıktım. her birisi 25 kuruşluk bir cevap verse tabi ki de 1 2 tl den daha fazla kazanırsınız. referansınız yoksa yaklaşık olarak 10 ve ya 15 satırlık bir cevap verseniz bile size 30 kuruş ve üzeri kazanç sağlar. soru sorarakta para kazanabilirsiniz. ama sanırım çok az veriyor diye duydum birazcıkta araştırma fırsatı buldum yaklaşık olarak 1 2 kuruş veriyor. günde 10 soru sorsanız 10 kuruş kazanırsınız. tabi kide aylık olarak parayı bu şekilde yaparakta katlayabilirsiniz. ama dediğim gibi çok bir etkisi olacağını zannetmiyorum. siz bence referansa ya da daha çok soru yanıtlamaya ve uzun yanıtlamaya özellikle yoğunlaşın bu sayede güzel miktarlar da kazanabilir ve ciddi bir gelir elde edebilirsiniz. başarılar.

0

uzun cevaplar daha fazla kuruş kazandırıyor fakat sırf bunun için cevapları uzatmaya çalışmak da ne yazık ki soruların anlamlarını ve cevapların karşılıklarını köreltiyor.

0

sorumani de nasıl daha fazla kazanırım diyosan cevabını verıyorum.ilk önce kendi bilgi kapatisene güveniyorsan internettede araştırma yaparak altın soruları cevaplamanı öneririm çünkü %20 daha çok kazanç sağladığı için ne kadar çok cevap verırsen o kadar fazla kazanırsın.soruları cevapladın az para verdi bunun nedeni soruları ilk önce mantıklı ve olabildiğince uzun cevaplar vermek zorundasın ki kazancında o kadar artsın.mantıklı ve uzun cevap herzaman sana daha çok kazandırır,belirli ay da yada günde bu belli olmuyo etkinlikler yapılıyor onlara katılırsan daha fazla kazanç elde edersin.iyi kazançlar

0

sorumanide uzun cevap yazıp konuyla mantığı olmazsa bence fazla para vermez ama uzun ve konuya hakim yorum yapılırsa daha çok kazanç verir en mantıklısı soruya uygun düzgün cevap vermek gerekir bence kısa ve öz yazarsak 1 veya 2 kuruş veriyir dahada çok kısa yazınca hiç para vermiyor

0

sorumanide uzun cevaplar daha fazla kazandırıyor. soru sormak az kazandırıyor ama yorum yaparak cevaplar vermek fazla kazandırıyor. sonuçta önemli olan yorum yapmak ve konuyla ilgili cevap beyan etmek gerekiyor.

0

sorumanide uzun cevaplar daha fazla kazandırıyormuş burdaki eski arkadaşlardan aldığım bilgi o yönde.bende daha yeni başladığımdan dolayı tam bilmiyorum.ebn sürekli seri şekilde soru sorma taraftarıyım.tabi soruda bazen aklınıza gelmiyor gerçekten zor oluyor.bu yüzden cevap yazmak daha mantıklı geldi bana bende cevap yazmaya başlıyacağım uzun uzun yazmaya çalışıyorum genelde biraz dsha gazla geliyor

0

kardeşim soru cevaplayarak kazanırsın ama çok uzun olursa çok kazanırsın mesela satır başı 1 kuruş site bence çok güzel para kazanıyor böyle giderse kazançları daha artar bence soru sorarak 2 kuruş kazanabilirsin yani çok soru sor çok cevap ver para kazan bence en çok kazandıran sistemler arasında bu site yer alır.

0

sorumani'de bir soruya ne kadar uzun ve öz cevap verirsen o kadar fazla kazanırsın.buna 20 fazla kazançlı soruya girip uzun cevap yazarak daha fazla kazanç sağlayabilirsin.uzun ve öz cevaplar noktalama işaretlerine dikkat et fazla kazanç sağlarsın .bunu bende bilmiyordum uzunca yazınca kazancın arttığını gördüm.

0

sorumanide uzun cevabın çok para kazandırdığını söyleyebilirim sizlere yani ne kadar olsun yorum yaparsanız ne kadar çok yorum atarsanız o kadar çok para kazanırsınız ve hatta şuradan da para kazanma yöntemi ne söyleyebilirim soru sorarak da para kazanabilirsiniz bir soru sorarak iki kuruş para kazanıyorsunuz yani 10 tane soru sorsanız 20 kuruş paranız cebinizde gelir bu kadar basit olduğunu söyleyebilirim.

0

sorumanide bir soru sorduğunda iki kuruş kazanırsın.cevaplarda ise yaklaşık şöyle bir satır yazarsan bir kuruş kazanıyorsun.ama sen bunu uzun cevap yazarsan örneğin on satır yazarsan on kuruş kazanırsın.