0

bence daha sorudan çok cevap verirsen vede cevaplar ne kadar uzun olursa o kadar çok kazanc saglarsiniz bende hiç soru sormadım ama daha çok uzun ve anlamlı cevaplar vererek para kazanmaya calisiyorum bende inanın herkese bol kazançlar diliyorum

0

sorumani'de soru sormak iki kuruş kazandırıyor. az arkadaşlarımız devamlı soru sorduğu için belki kazanıyorlardir. eve tben şu an soru sormuyorum. hiçbir şekilde zaten soru sorsam en azından kendim de o sordum soru cevaplamış olurum. normalde cevap vermek daha çok para kazandırır tabii uzun bir şekilde cevap verirsen o kadar fazla kazanç elde etmiş olursun. hem soru sorup hem de cevap vermiş olursun ikisinden de kazanç elde etmiş oluyorsun yani kısacası.

0

soru sormak 2kuruş bildiğim kadarı ile ama uzun cevaplar ile 10kuruş ve üzeri bile kazanabiliyorsun. tabii seri soru bulup sorabiliyorsanız soru sormakta mantıklı zamandan tasarruf ederek daha hızlı şekilde aynı kazançlar sağlanabilir. şahsen ben seri soru bulmakta zorlanıyorum. her soruyu da soru sormuş olmak için yazmak bana göre değil genelde cevap vermeyi tercih ediyorum extra yeni öğrendiğim şeyleri burada sorarak paylaşıyorum yada gündem ile ilgili sorular sormayı tercih ediyorum.

0

soru sormak pek fazla kazanç kazandırdığını söyleyemem. fakat ne kadar uzun cevap verebilirseniz o kadar daha fazla kazanacağınızın anlamına geliyor.

1

her ne kadar kısa ya da uzun sorular sorulsada sadece iki kuruş veriyor fakat cevaplara ne kadar uzun yazarsan daha fazla kazanç sağlayabiliyoruz değişebiliyor yani cevaplamak ama sorular sabit iki kuruş kazandırıyor.

1

sorumani de soru sormak sadece 2 kuruş kazandırırken , uzun cevaplar vererek çok daha fazla kazanç sağlayabilirsiniz.