0

evde oturup yağan yağmur sesini dinlemek çok iyi bir şekilde huzur veriyor.aynı zamanda hayal kurarak çokda keyifli bir hale gelen ev faaliyeti.

1

yağmurlu havalarda, cam kenarına oturup yağmuru izleyerek çay içmeyi severim. bu elbette insanın çok zamanını almıyor. yağmur sesinin eşlik ettiği (fırtına yoksa) uzun soluklu bir yoga çalışması yapmayı da severim. bazen sadece yağmur altında yürümek ister canım; ancak genellikle yağış varsa kapalı ortamda olup yoga yapmayı tercih ederim. eğer fırtına varsa, kısa süre için, içeriden fırtınayı izlemekten hoşlanıyorum. sonra camı, kapıyı, panjurları sıkı sıkı kapatıp, bir kulaklık takıp rüzgarın ve fırtınanın sesini duymayacağım bir şekilde bunun dinmesini bekliyorum.

0

yağmurlu havalarda ben kulaklığımı alıp kendimi dışarı atıyorum seviyorum ıslanmayı çünkü ben.

0

yağmurlu havalarda her şey yapılabilir çünkü insanın içine bir huzur doğuyor insan seviniyor resmen. bu yüzden dolayı yağmurda her şey yapılabilir. ben en çok uyumayı veya televizyondan karanlıkta bir şeyler izlemeyi tercih ederim.

0

evde oturup tv izlemek ve kahvemi alıp pencere kenarında kahve içmek yağmur sesini dinlemek isterim

1

yağmur havalarda en çok pencereden seyretmeyi seviyorum böyle yağmur yağınca damlalar yere düşüyor öyle seyredince benim hoşuma gidiyor.

1

bazen bakdaniyenin altında tom ve jerry izlemek isterim kitab muzik yuruse cikmak ve s

1

bazen pencere önünde kahve içiyorum. bazen de hava yağmurluyken sobamın önüne oturup, sıcak çikolata içip, tom ve jerry izliyorum. bazen de içim sıkılıyor yatıp uyuyorum.

1

yağmurlu havalarda en çok kitap okumak hoşuma gidiyor

1

yağmurlu havalarda ya penceremin önünde sıcak bir kahve içmek, yada bir cadde boyu yürüyüp güzelce ıslanmak isterim.:)