0

yağmurlu havada yağmurdan hiç kaçmayıp doyasıya ıslanmak isterim.

0

yağmurlu bir havada sevdiğimle yürümek isterim. sonra onunla bir ateş yakarak başında beraber oturmak isterim.

0

yağmurlu havalarda ne yapabilirim ki; oturuyorum bazen, balkona çıkıp seyrediyorum. yani başka yapacak bir şey yok ama bekarken yağmurun altında çok dururdum.

0

yağmurlu havada işe gitmeyi hiç istemiyorum ama mecburen gidiyorum eğerki mecbur olmasam gitmesem yağmurlu havada evdende çıkmayı pek tercih etmem genel olarak evde uyurdum veya açardım televizyondan bir diziyi izlemeye başlardım çünkü yağmurlu havada insana yapılcak pek bir sey kalmaz evdeysen ya dizi izlersin yada uyursun benim düşüncelerim bu şekildedir.

0

oooo neler yapmak istemez ki insan bi kere yağmurlü gün de evde oturmak ister insan niye ? çünkü yağmur ıslanmak çamur soğuk vs insanı evinin sıcağından konfor alanından çıkarmak istemez o yüzden evde yapmak istediğiniz ne varsa yağmurlu hava bu günler için vardır ben işk tercihimi kiraptan tana kullanırım bir edebiyat mezunu olarak kitap okumak benim için sadece beynimi ruhumu nefes aldırmak beslemekle kalmıyor mutlu ediyor seviyorum okumayı o yüzden ertelediğim kitaplarımı kucağıma alır sıcak bir bitki çayı ya da hava soğuk ama çok soğuksa sahlep üfff bir battaniye ben kitap sahlep ve sonunda etrafımda bir zırh olurdu herhalde “the person you’ve called can not be reached at the moment “ :)) ikinci tercihim de dizi izlemek olurdu dizileri sezon sezon izlemeyi sevdiğim için popom uyuşana kadar kalkmadan yayılıp izlerdim üçüncü bi tercih geliştirmeye zaten 24 saat yetmez :))