0

yok bence değil iş güç yok baba bir de kişiden kişiye değişiyor anladın mı çok kafaya takmayacaksın kafayı yersin yemek diye tıkla domino sa gelsin rahatta ta kalacaksın öyle

0

yapılan yemeğe ve o anki psikolojiye bağlı olarak genellikle zevklidir. hele bir de yalnızca kendin için yapıyorsan.

0

insanın canı istediğinde yapması zevkli hale getirir. zorunluluk(mecburiyet) durumlarında zevkli olduğu söylenemez.

0

yemek yapmak bana göre çok keyifli en sevdiğim şeylerden birisidir. yemek yaparken mutlu oluyorum gerçekten. sürekli yeni şeyler denemeyi seviyorum. bir de el lezzeti çok farklı bir şey. ben seviyorum yemek yapmayı bana göre çok zevkli. böyle günün yorgunluğunu yemek yaparken atıyorum. canım sıkılırsa veya moralim bozuksa da gider yemekle uğraşırım. yemek yapmak çok zevkli bence.

0

evet zevkli beceremeyen insan çoktur. o yüzden yemek yapmazlar.

0

bence zevkli bi iştir ama keyfi olarak yapılıyorsa zevklidir mecburiyet oluşturunca zevkli olmayabilir gereklilik haline gelmiştir yeni bir tarif denemek için yapıldığında falan çok eğlenceli olabilir

0

tabiki insanin icinden gelerek yapiyorsa zevkine 've migdesine duskunse onun icin hem eglenceli bir hal alir yemek yapmak hemde hunerlerini gosterir.

0

evet zevkli hele bir de beğeniliyorsa

0

yemek yapmak bazı insan için zor gelse de bence kafa dağıtma yöntemidir. insanların beğenisine sunmak, yaptığınız emeğin karşılığını almak bence çok güzel bir şey. :) keşke beni bıraksalar da şöyle akşama kadar yemek yapıp enerjimi atsam. :)

0

yemek yapmak bazen zevkli bazen yorucu bir iştir

0

ben yemek yapmayı seviyorum hele bir de kek pasta yapmayı daha çok seviyorum

0

yemek yaptığın kişiye bağlı .karşı taraftaki yemeği hakkıyla yiyip sonra teşekkür etmesini biliyorsa, insan tekrar yapmak tekrar o kişiye yedirmek ister ve zor bişey olarak görmez yemek yapmak fiilini.