0

evet çok çabuk kin tutabilen bir kişiyim fakat zaman geçtikçe kinimde geçiyor eğer kinli olduğum kişi gelip özür dilerse veya benimle konuşmak isterse onu asla reddetmem ve affederim sanırım en kötü huyumda bu

0

yeri geldiginde kin tutarim.ben akrep burcuyum.akrepler çok kin tutar.bi kişile uyuşmadigim zaman ona hep kin tutarim birdaha asla konusmam.boyle bir yapim var.ama birini sevdiimmi tam severim.o kişi neyaparsa yapsn onu sevdigim icin asla kırılmam.kin tutmak çok kotu bisey ama napiyim huyum boyle

0

evet kin tutarım. karşımdakine kinim soğumaz. onun hep kötü olmasını ister ve kötülüğü için uğraşırım. sonuçta bu duruma geldiysek bana büyük bir kötülük yapmıştır ve karşılığını bulmalıdır.

0

genellikle kin tutmam hatta bu konuda bana kızanlar bile var ben çok devam ettirmem falan küslüğü içimde beslemem yani ama son zamanlarda bir iki kişi aşırı derecede bana kötülük yaptı bu yüzden onlara karşı bir kızgınlığım var. öyle basit bir şey değil yani. çok büyük saygısızlıklar yaptılar. yine de kin tutmak iyi bir şey değil. elimden geldiğince bu şeyi içimde beslememeyi düşünüyorum.

0

kin öfkeye küfürle bana yaklaşan insan ona çok ters tepki veririm ben kimseyle konuşmam içe kapanık insanın ve bana bir kelime söyleseler o kelimeyi geri çevirerek onlara söylüyorum.

0

kin tutan bir insan değilim der ama bana yapılan iyiliğide kötülüğüde asla ve asla unutmam yeri ve zamanı geldiği zaman geri iadesini yapmasını da bilirim

0

kinn tutan biri dehilim olaylara hep iyilikle yaklasirim ama bana yapilan iyiligide kotulugude hicbirzaman unutmam cunku unutursam ayni sekilde bir durumla yine karsilasabilirim insanlarin kin beslemesi iyi birsey degildir

0

kin tutarım ama hemen geçer kinim buda en sevdiğim huyum

0

benn çok kin tutan bir insan değilim normalde ama kişiden kişiye değişiyor bu durum.mesela biri bana bir şey yaptıysa eğer çok pis kin tutarım bu özellikle çok zıt gittiysem ya da çok sinirlendiysem çok nefret ettiysen bu kişiye ömrüm boyunca ölene kadar kin tutarım ama normalde ikinci bir insan değilim çok çabuk unuturum yapılanları özellikle bu sevdiğim kişilere karşı ama bir de kin tuttuysam eğer çok farklı bir kişilik olur ve karşımdaki insanı nefret ettiğimi belli ederim kendimi belli ederim hayattan bezdiririm.

0

bana yapılanları asla unutmam ve günü geldiğinde intikam almak için çaba gösteririm. ama bazen uğraşmayı sevmem ve kendi haline bırakırım. yeterli yeterli yapılan kötülük çok zoruma gitsin.ben kin tutmayı sevmem ama hayat şartları gereği de kin tutarım.

0

hayır kin tutmayı sevmem. kin tutmak insana nefretten üzüntüden intikam ve hırstan başka birşey getirmez . oysaki ben nefret etmek yerine , içimde bir duygu barındırmadan gitmek isterim ne kin ne öfke . kin tutmuş olsam en cok kendime zararı olur başkasına değil. kin tutacağınız yere aksine birini affetmeyi deneseniz o kadar rahatlamış oluyorsunuz ki güvenmeye değil affetmeyi . insan kuş gibi hatırlıyorum doğrusu .

0

kin tutan bir insan degilim ben. herkeze iyi davranırım ben zararlı cıksamda kin tutmam.

0

kin tutmam.fakat mesafe koymak en iyisidir.

0

evet normalde herkese kin tutmam ama özellikle kaynanama kin tutuyorum. yani bir insanı gerçekten de sevmiyorsam o insan bana zarar veriyorsa ben o insana kin tutarım hiçbir konuda anlaşamayız. elimde olan bir şey değil öyle bir yapım var.

0

aslında kimse kin tutan bir insan olmak istemez, ama insanları öyle zor durumda bırakıyorlar ki manevi açıdan hele hadlerini, sınırlarını o kadar çok zorluyorlar ki ister istemez insan bi uzaklaşıyor geriye çekiyor kendini bu zaman zarfında eğer bu arada ki soğukluk devam ettiği sürece bu uzaklık iyice kine nefrete dönüşüyor tabi sadece bu manevi açıdan gerçekleşen birşey değil. günümüz de kine sebep olan şeylerin başında gelen maddi olaylar yada sevgi aşk dediğimiz kavram en başta nefrete kine sebep olan şeylerin en başında ilk sırasında geliyor. istediğinin olmaması, yapılanın begenilmemesi ve daha bir sürü örnek verebileceğimiz sebepler kine nefrete sebep oluyor ben şahsen kin tutan birisi değilim ama kin tutmadığım yada soğuk davranmadıgım nefret etmediğim biri yok diyemem bu beni rahatsız ediyor mu diye sorarsanız hayır etmiyor gayette bilincindeyim ve bu durumdan memnunum.

0

kin turmam ama yapılanı da özur de dilese ağzı ile kuş da tutsa asla unutmam unutamıyorum elimde olan birşey değil.

0

uzun süredir bu huyumla mücadele ediyorum ama benimkine tam olarak kin tutmak denemez bana yapılan bir kötülüğe asla karşılık vernek için kin tutmam ama onu her gördüğümde yaptıkları aklıma gekir bir türlü tamamen unutup onun için yeni bir sayfa açamıyorum tekrardan o kimseyle eskisi gibi olamıyorum