0

ben öğrenci evinde yaşıyorum, hiç güzel olmuyor. insan baya zorluklar çekiyor. yani maddi acıdan baya zorlanıyorum. okulda desen kitap alma, fotokopi çekme yine pahalı. evde faturalar geliyor çok geliyor baya. ben evde olduğumdan baya pişmanım. ama manevi acıdan yemek yapmayı biliyorsun, sorumluluk sahibi oluyorsun.

0

ben yaşamadım ama bir yakınım öğrenci evinde yaşıyor ve hiç kolay değil. hele bir de ev arkadaşınızla anlaşamıyorsanız ve o kişi gerçekten çok anlayışsızsa zor bir durum oluyor gerçekten.

0

hiç yaşamadım ama bildiğim kadarıyla yemek sorunu çok oluyor maddi açıdan zararları olduğu için yiyecek bulamıyorlar eşim okul zamanında kalmış ordan biliyorum

0

güzel yanları göz ardı edilemez tabi ki ama bir aile evi kadar olmuyor bir kere düzen yok karışıklık var her gün düzenli sıcak yemek yok herşeye rağmen bir senede olsa öğrenci evinde kalınmalıdır diye düşünüyorum çok güzel anılar birikiyor çünkü

0

ogrenci olan arkadaslarim var,evlerini ziyaret ettigimde gercekten cok karisik ve daginik bir ortamdalar.yani ya bunun adi usengevlik yada sinavlardan derslerden zaman bulamiyorlar.