0

bence aile evi cunku ogrenci evi desen simdi birinin odasina girsen les gibi kokuyor coraplari yerde donlari pantolonlari yerde ve ev les gibi kokuyor o kisi yuzunden. sonra bulasik kim yikayacak evi kim toplayacak koltuklari kim duzeltecek derdi baya dert var yani ogrenci evinde olmayi hic istemezdim. yalniz kalmak deseniz eger ben hep yalniz kalirsam sizofren olabilirim cunku kimse yok yanimda ve paranormal olaylara inanan biri oldugum icin biraz sıkıntılı bir durum da olabilir bu yuzden dolayi tek kalmayi da geciyoruz geldik aile evine. oncelikle soyleyeyim ki benim tercihim aile evi. cunku anneniz onunuze yemeginizi koyuyor mis gibi yiyorsunuz telefonunuz var bilgisayariniz var babaniz cebinize paranizi koyuyor sonra arabayla okumaya gidebiliyorsunuz yani bence en iyisi aile evi.

0

tek yaşamak kendi evin gibisi olmaz . aile evinde kısıtlı yaşamak zorundasın baban ne derse o . saat kaçta yemek yenecek evde donla dolaşamayacaksın bu gibi şeyler asla olmaz aile evinde.
öğrenci evinde ise bazı ev arkadaşların olacak onların pasaklılığını çekmek zorunda kalacaksın bu da çok güzel bir durum değil adamın odası leş gibi sana ne benim odam sen ne karışıyorsun diyor odadan asit çıkıyor.
kendi evinde ise huzur biri mi gelecek gelsin oh mis gibi evinde güzel güzel takıl donla gez sevgilinle takıl en iyisi tek yaşamak

0

benceeee aileee eviiii ya anne babanla yasicaksinnnn yada evlenip esinle cocugunla huzurlu bi yuva kurucaksinnnnn yani ogrenci evi ve ya yalniz yasamak bunlar bi yerden sonra bunaltiyooo kalabalik her zaman iyidir insan bunalmaz iki cift soz edecegi insanlar olurrrrrrr bi derdin olur cozebilirler ama tek yasadigin zaman derdini paylasacagin kimse olmazzzzzzz veya mutlulugunuuuuu paylasacakkkk kimseeee olmazzzzz en guzel anne babanin evi veyaaaa esinle ve cocugunla oturdugun evvvv ..

0

okul bitene kadar öğrenci evi bittikten sonra elin ekmek tutunca aile evinı kurmak lazım

0

öğrenci evi gerçekten en berbat olanı bu saydıklarınızdan içerisinde yokluk bir yandan evdeki kıskançlıklar bir yandan paylaşamamazlıklar bir yandan...
evi kim toplayacak derde bulaşıkları kim toplayacak derde çamaşırları kim yıkayacak derdi öğrenci evi kadar eziyet gördüğünüz bir yer daha olmayacaktır büyük ihtimalle yalnız yaşamak da çok zor bence hele bir kadın olarak yalnız yaşamak çok daha zordur diye düşünüyorum gerçi erkek olarak da aynı şekilde kadın olarak yalnız yaşamanın zorlukları gece korkarsınız evde bir şey bozulduğunda tamir etmek için bir erkek gerekir. erkek için zorlukları ise; yalnız başına kalan erkekler yemek yapmayı bilmiyorlarsa sürekli dışarıdan yemek söylemek zorunda kalırlar bu da keselerine zarar verir ayrıca sağlıklarına zarar verir çünkü dışarıdaki yemekler ev yemekleri kadar sağlıklı değillerdir.
saydıklarımız arasından en iyi yer kesinlikle ve kesinlikle aile evi. babanız cebinize harçlığımızı koyar anneniz evin temizliğini yapar yemeğinizi yapar yemeğinizi önümüze koyar bundan büyük rahatlık ve konfor olamaz herhalde.

0

ben bir sene yalnız kaldım üniversite de okurken öğrenci eviydi tabiki. imkanımız el verdiğin e yaptık birşeyler. oradayken ailemi çok özlüyorum hergün sık sık konuşuyorduk. aklım buradaydı evimde ailemde kafanız ne kadar rahat olsa da özlem duyuyorsunuz bir müddet sonra üzerinize binen sorumluluklar artıyor. ve bu sorumluluklar dan kaçmak istediğiniz zamanlar oluyor ev işleri beni çok yoruyordu. hergün yemek yap bulaşık yıka olayına alışamadım bir türlü. evime gidip geliyordum zaman zaman. ancak evime geldikten bir süre sonra da öğrenci evini oradaki rahatlığı çok özlemeye başladım. özellikle kafam çok rahattı karışanom yoktu başımda söylenen kimse yoktu. kendi kafamın estiği şekilde kendi aldığım sorumluluklar neticesi de hayatımı sürdürmeye çalışıyordum. buraya yani evime ailemin yanına geldiğim zaman bazı sıkıntılar yaşadık ailecek sorunlarımız vardı ve bunlardan çok yorulduk ve sıkıldım kaçmak istedim yani yeniden üniversite de olmayı istedim yeniden okumayı orada yaşamayı çünkü kafam rahattı sorun sıkıntı stres yoktu. orada deniz manzaralı bir evim vardı çok güzeldi hegğn okula gidip gelirdim buraya geldim geleli de orayı çok özlüyorum açıkcası bu yüzden okulda okumaya ve şehir dışında yaşamayı isterdim özlüyorum günler bazen kaçıp gitmek yeniden okumak geliyor içimden. keşke tekrar öyle bir imkanım olsa daha genç olsam.

0

ben aileden uzak yalnız yaşamayı isterim ama eşim olursa ilerde daha iyi olur onunla yasarim. ben kalabalık ortamda yaşamayı fazla sevmiyorum daha çok tek yaşamak benim tercihim.

0

her birinin avantaj ve dezavantajlari vardir. hangisi olduguna kisinin karakter yapisi karar verir. yalnizliktan hoslanan biri yalniz yasamalidir ailesine duskun biri ailesi ile yasamalidir. bu soruda tek bir cevap vermek yaniltici olabilir kisiden kisiye degisir cunku.

0

aile evi oncelikle tabiki sevdiklerinizin yanimda olmasi benimde onlarin yaninda olmam en buyuk mutlulukdur bir birey icin ayrica tabiki zorunlu ayrilik olursa okul gibi is gibi olaylarda insan istemez ama mecbur ayri kalmak durumunda kaliyor.

0

yanlız yaşamak gibisi yok kafan rahat ama ailemize seviyorum onlarada yaşarım

0

bence aile evinde yaşamak daha masrafsız oluyor. aile evinde hiçzaman çok rahat davranıyorsun ve hiçbir şekilde para gitmiyor. aile evinde yaşamak gerçekten çok iyi oluyor. üniversite öğrencilerinin artık bir yurtta veya bir apartta kalmaları çok zor. yurtta bile kalsın orada sorunlar oluyor ve apartta bir çıksın tabii ki de güzel oluyor apartta ama çok para gidiyor gerçekten de.

0

üçünü de tecrübe etme firsatı buldum.en iyisi ailenin yakında olduğunu bilip kendi evinde yaşamak.

0

öğrenci evinin tadı başkadır yaşamak lazım ama ben aile evini tercih ediyorum ev yemekleri ve düzenin olması daha çok ilgimi çekiyor bunun yanında bence herkes bir zaman öğrenci evinde kalmalıdır yalnız yaşamak iyi değildir insan fıtratı gereği başka insanlara ihtiyaç duyar

0

bence aile evi böyle sıcak bi ortam zor bulunur.

1

bence aile evinde yaşamak az masraf yaptırır. ögrenci evinde yaşamak ise insanı bir sorumluluğun içine yiter. bu sebepten dolayı ögrenci evi tabi dışarıda okuyorsak oda olmazsa aile evi tabi.

0

şu an bence en iyisi yalnız yaşamak ve keyfine bakmak diye düşünüyorum

1

anne evi iyidir.her gün menemen ve makarna yemek kim ister ki öğrenci evinde

1

herzaman aile evi düşünürüm ben aile evi gibisi yok

1

keşke ailem yanımda olsa ama şuan mecburi yalnız yaşamak, ama yalnız yaşamak gibisi de yok.

1

aile evi daha iyidir ama öğrenci evide bi nepze kafa dinlemeye yarrar ama öğrenciler kendini aşarsa bu kötü sonuçlara yol aca bilir boşu boş öğrenci demek hamile de kalır kötü yolada düşer bunun için ev daha iyidir