0

kıyafete gore değişir tabiki ve ayrıca giyen kişideki duruşudur

0

gece kıyafeti ile yani takı kullanılmamalı bence ne olur ne olmaz bence

0

gece kıyafetleri genelde fazla abartılı olduğu için daha çok sade ama çok takılar kullanılmadır pahalı gösterişli ama sade de olmalıdır eğer elbise sadeyse daha abartılı dikkat çekici takılar kullanılabilir ama

0

açık renkli takılar tercih ecilmelidir parlamalıdır .

0

geceleyin dışarıdaki yapılan aktivite ya da programlar için kullanılabilecek takı çeşitleri bir hayli fazla olmakla birlikte,; şıklık sadece bir arada harmanlamak isteyen erkek ya da bayanların tercihleri farklı olmaktadır. örneğin geceleyin dışarıda programa gidecek olan bir erkek için kıyafetin yanında güzel bir metalik saat ya da gümüş bir yüzük hoş bir detay olarak göze çarpar. bayanlar için aynı şekilde gümüş bir bileklik pırlanta yüzük ya da altın kolye çok hoş durabilir.bayanlarda ayrıca giyilen elbisenin üzerine takılan hoş bir pırlanta broş çok albenisi arttıracaktır elbisenin.

0

daha gosterisli takilar tercih edilebilir gece kiyafetiyle ama bu demek degildir ki abarti seyler giy tak. kiyafetine uygun olmasi kaydiyla gosterisli ve şık mucevherler tercih edilmelidir.

0

eğer erkek isen gece kıyafetlerinde gümüş kolye gümüş yüzük ve şık bir saat takılmalıdır. fakat bir kadın isen kulağa parıldayan altın bir küpe ve altına ona uygun bir ayakkabı giyilmelidir.

0

yüzük küpe kullanılması uygundur bence çünkü falza abartılı olmadan güzel bir hal alır

0

gece kıyafetlerinde kullanılacak takı tabi ki kıyafetinizin tarzı, modeli ve rengiyle doğru orantılıdır.göğüs kısmı açık bir kıyafet için o bölgede göz yormayacak bir kolye güzel olur.saçlar toplanacak ve kolye takılmayacaksa sarkan küpeler tercih edilebilir. yüzük kullanmayı seven biri olarak ışıktılı eklem yüzükleri bakımlı tırnaklar de önemli tabi.

0

gece kıyafetleri canlı renkler seçilirse koyu takılar kullanılabilir. kıyafetler koyu seçilirse tersi uygulanabilir.

0

bu giyeceğin elbisene ve senin tarzına bağlıdır. zevkler ve renkler tartışılmaz.

0

kıyafete göre değişkenlik gösterir.abiye tarzı kullanılabilir fakat tabiki bir abiye kıyafetin üzerine takılan takılar gibi olmamalıdır. daha zarif ve kıyafeti ön plana çıkaracak ve yine kıyafetin renk uyumuna bağlı olarak mat ya da parlak renkli ya da soft takılar tercih edilmelidir.

0

bu giyeceğin gece kıyafetine bağlıdır zevkler ve renkler tartışılır

0

ben genelde inci ya da parlak bir şeyler takıyorum çünkü gece olduğu için bir yerden dikkat çekmek gerekiyor.

0

genel olarak taşlı, incili ve parlak aksesuarlar daha göz önünde olur.

0

kıyafet göz önünde bulundurulmak kaydı ile öncelikle hangisinin daha dikkat çekici olacağı belirlenmelidir. eğer cevap takılar ise daha yoğun taşlı, parlak aksesuarlar tercih edilmelidir. büyük taşlı bir küpe yanında kolye seçilmeden ya da gösterişli bir kolye ile ilgi çekici küpeler seçilmeden kombin yapılmalıdır.

0

erkekler için kıyafetiyle uyumlu bir saattir.

0

topuz bi saçın yanında küpe ve kolye. zerafet...

0

beyaz giyebilirsin daha güzel olur kullanabilirsin.

0

ben gece kıyafeti giydiğim zaman genelde gösterişli takıları severim.boyle şıngır mingir olucak