0

kepeğe karşı kesin çözüm doğal yöntemlerdir yani şampuan yerine yeşil dalan sabunlardan kullanırsak kepeği önleriz artık işinin derisinden derisine şampuan çeşitleri fark edebilir derimizi saçımıza uygun şampuan kullandığımız zaman ve o şampuan kepeğe karşı etkili olduğu zaman çözüm bulabiliriz

0

ben ne yapsam ne etsem hangi şampuanı kullanırsam kullanıyım geçmiyor doktorun önerdiği şampuanlarıda kullandım hiçbir işe yaramıyor kafamda yara gibi oluyor ve yağ gibi birşey oluşuyor kafamda

0

ben kendim kler men kullanıyorum önceden başka şampuan kullanıyordum ve sağında melekler çıkma ya başladı bende dedim normaldir diye berbere tras olarak baktım kepek çok var ve bende içler men geç iş yaptım ve saç kırıkları oluşuyor şu clear men en güzel san puanı.

1

bir kadın olarak kepek problemi ile karşılaşmamak için genellikle clear men mentollü olan serisini kullanıyorum. gerçekten saç diplerini çok güzel bir şekilde ferahlatıyor be kepek oluşumunun da önüne geçiyor bence. ama diğerlerinden pek aynı performansı göremedim clear men kullanılacaksa da mentollü olanın kullanılması bence çok daha fazla etkili oluyor. ayrıca kesinlikle erkek şampuanı deyip geçmeyin saçları da yumuşacık yapıyor. ben yaklaşık 6 senedir sürekli erkek şampuanı kullanıyorum.ara sıra farklı şampuanlar denesem de dönüp dolaşıp yine clear men e dönüyorum çünkü en iyi performansı ondan sağladım. ayrıca duştan çıkmadan önce son durulama suyunuzun içine bir miktar sirke dökerseniz saçlarınızdaki kepek oluşumunu azaltılmış hem de daha yumuşak olmasını sağlamış olursunuz.

0

genelde kepeğe karşı şampuan olarak kullanılan sadece headşhoulders tır benim saçlarımda kepek olduğunda onu kullandım hemen geçirmişti erkeklerde de clear çok iyi bir şampuan erkeklere de headşhoulders çok iyi bir de kepeğe en iyi gelen şeylerden bir tanesi sirke sirke ile yıkadığında kepeği geçiriyor sirke benim saçlarımda kepek değil de yağlanma çok fazla olduğu için ben yağlanmaya hiçbir şekilde çare bulamıyorum ama kepeğe en iyi söyledim şampuan çok iyi geliyor.

0

kepeğe karşı hiçbir şampuan kesin çözüm değildir .evet azaltabilir ama asla yok etmez ve ortadan kaldırmaz kepek riskini. o yüzden kepeğe karşı kesin bir çözüm yoktur ve belki kullanılan şampuanlarla falan azaltılabilir.