0

yani yararlıdır diyemem tam anlamıyla ama işte.. derdinizi dinliyorlar çözüm bulmaya çalışıyorlar o kadar. hayatımda bir kere küçükken gitmiştim psikoloğa o kadar. o da işte çok da başarılı olamadı.

0

psikologa gitmek bazen gerekiyor illa problem olmasına da gerek yok aslında psikologa gidenler direk ben delimiyim der aslında hiç alakası yoktur. psikologla konuşup fikir alıp iç dünyamızda sıkıntılar varsa onları da çözüme ulaştırabiliriz yani illa deli olmamıza gerek yok insanların psikologa deli doktoru gözüyle bakmayı bırakması gerekiyor ve ihtiyaç duyanlarin hiç değilse konuşmaya içindeki sorunlara çözüm bulmaya yardım alması gerekiyor.

0

psikoloğa gitmek tabii ki de yararlıdır. ama olur olmaz şeylere giderse gel zaten pek bir faydasını göremeyiz. psikolog giderken özellikle iyi bir psikolog olması gerekir ki sizi hem anlayabilirsin hem de dertlerinize çare bulabilsin.insanlar genellikle gitmemeyi tercih ediyorlar psikoloğu. aslında bu çok yanlış ama küçük bir şeyler de gitmek çok yanlıştır. önemli ve kendimiz de sorun olarak gördüğümüz bir şey de gidilebilir.

0

her insan icin yararlidir.psikologa gitmenin delilik oldugunu dusunen insanlar var onlarida anlamis degilim.

0

her hangi bir problemin mevcutsa eger bence gidilmesi gereken bir tıp dalıdır oldukça da yararlı olur düşüncem günümüzde psikologa gidenlere farklı bir bakış açısı sahip ama alakası yoktur bence gerektiği koşullarda gidilip yardım almak iyi gelecegine inananlardanım