0

delilik degildir kendini bulma kendine gelme cabasıdır insanın
her insanın dengesi bozulabilir kafası gelisebilir antatıp anlamak ta fayda vardır

1

psikoloğa gitmek kesinlikle delilik değildir. aksine bu insanın kendini iyi hissetmesini sağlar.

1

psikolğa gitmek kesinlikle delilik diğildir! insanlar yaşadıkları olumsuz sosnuclar yüzünden deprasyon'a girerler. bu nedenden dolayı psikoğok destek alırlar. bende zamanında aldım ve hala alıyorum. hem antideprasan ilaçları kullanıyorum hemde sohbet ederek rahatlıyorum. insanlar pskolğa gitmek için deli olmak zorunda diğiller.

1

ne alaka ben gittim delimiyim ? hiç delilikle alakası yok piskolojisi bozuk olanlar gidiyor ,kimi sevgilisinden ayrılıyor ,kimisi aile sorunu oluyor ,kimisi hayattan soğuyor ,kimisi sinir hastası. ben sinirmden gittim odadan çıkmıyordum hep kulaklığı takip müzik dinlerdim. ben kadına birşey anlayamadan kadın benim bu yaşadığım şeyi anlatiyor. ben şok ben iptal resmen kadın beni anlattı ben d psikolog falcı yani :)) öyle sakinleştirici verdi. oda beni fazla sakinlestiridi sonra bıraktım sakinleştirici kullanmaya şuan gene sınırlı biriyim.

1

psikolojik destek almak delilik değildir aksine endiselerinizden ruh sağlığı bozukluğundan kurtulursunuz insanlara ve hayata bakış açınız değişir daha sakın bir insan olursunuz