1

sosyal medyada instagram hesabını yoktur sadece facebook hesabım var ve de 1 sayfada adminlik yapıyorum ama ben sorumani sitesine katıldığım' dan beri pek fazla giremiyorum ve pek fazla zamanım kalmıyor çünkü boş zamanımı bu sitede geçirmeyi daha çok seviyorum onun için şu anda sadece en fazla bu siteyi kullanıyorum ve whatsapp kullanıyorum.

0

üniversite ilk başladığım sıralarda sadece facebook kullanıyordum. onu da ben açmıştım daha sonra facebook kullanmaktan sıkıldım ve bir yıl bile olmadan tekrar kapatmıştım. daha sonra instagram hesabı açmaya karar vermiştim çünkü facebook'tan daha eğlenceli görünüyordu .onu da biraz kullandıktan sonra kapattım şu anda hiçbir sosyal medya hesabım yok zaten çok sıkıcı olduğunu düşünüyorum ve gereksiz olduğunu düşünüyorum. insanlar boşu boşuna zaman öldürerek sosyal medyada takılıyorlar ve bu da telefon bağımlılığı yapıyor. bence sosyal medya kullanmak çok saçma çünkü orada her türlü insan mevcut sapığı da var fotoğrafını beğenmedi diye insan katleden de var sosyal medya çok gereksizdir çünkü insanlara hiçbir katkısı olmadığını düşünüyorum.

0

instagram hesabım yok, hiç olmadı. facebook'u da kapattım yakın zamanda. konsantrasyon sorunu olan bir insan için bu kadar uygulama fazla gelebiliyor bazen. whatsapp yeterli şimdilik. zaten sorumani açılalı pek de vakit kalmıyor diğer sitelere.

-1

instagram çok sık kullanan bir insandim aslında. ama bu siteye geldiğimden beri günde bir yada iki kez belki giriyorum genelde vaktimi burada geçirdiğim için ona vakit kalmıyor çünkü bir yandan da kızimla oynuyorum vakit buldukça anca siteye girmeye çalışıyorum.

0

bekarken ben instagram falan kullanmıyordum. sadece bir kullandığım facebook vardı ama ben şimdiki gençler gibi devamlı saatlerce sosyal medya takılmazdım. sonuçta hayatımı yaşamak varken sosyal medya bana göre çok saçma geliyor ve zaten evlendikten sonra eşimde bende sosyal medya kullanmayı bıraktık birbirimize kural koyduk. hani ne o kullanıyor ,ne de ben hiçbir şekilde sosyal medya kullanmıyoruz. sadece instagram babamın instagramına girerim o da sorumani'yi takip etmek için şifresini aldım. o kadar yani en sosyal medya ama bana gerçekten çok saçma geliyor. saatlerce sosyal medya takılan insanlar var. hani sanki telefon yokmuş gibi artık direk her yere sosyal medyadan ulaşıyorlar. arkadaşına bir şey söyleyecek olsalar sosyal medyanın girerler. hani bu insanları anlamış değilim anne, babalar neden çocuklarına sosyal medyanın ne kadar zararlı olduğunu öğretmiyorlar. aslında onların görevleri çocuklarına zararlı olan hiçbir şeyi yaptırmamaktır ama gene de çocuklar yapıyor aileleri dinlemeden sosyal medya takılabilirler en fazla 2-3 saat takılabilirsin ama sabah girip gecelere kadar takılmak saçma bir şey karşıyım keşke bu sosyal medya falan olmasaydı en azından insanlar biraz hayatını yaşamaya bakardı. en azından bu dünyaya hayatı kusur bulmamış olurlardı. gene de bir şey diyemem ben sadece buraya düşüncelerimi yazdım. gerisi sosyal medya kullananlara kalmış ve ben zaten evli barklı olduğum için hiçbir şekilde sosyal medya kullanmam karşıyım evli bir insanın sosyal medya kullanmasına da karşıyım evli bir insan zaten sosyal medyada kullanmaz. sosyal medya gerçekten de sapıklarla dolu ondan dolayı hiçbir şekilde sosyal medya kullanmıyorum.

0

sosyal medya içerisinde en fazla kullanılan instagram olduğunu düşünüyorum. çünkü artık millet iyice sosyal medya olarak ınstagram'a yönelmiş durumdalar. fakat gün içerisinde oldukça bu sayfada kalıyorlar ve bir an önce artık bunu düzeltmeleri gerektiğini düşünüyorum. çünkü sosyal medya girdi gireli herkes elinde bir telefon hiçbir şekilde muhabbet içerisine girmiyor. o da tabii ki karşıdaki insanın canını sıka biliyor. bu yüzden bütün sosyal medyadan biraz olsun uzak kalmamız ve gün içerisinde biraz daha az kullanmamız gerektiğini söyleyebilirim. eski zamanlarda facebook gibi kaliteli bir sosyal medya vardı. fakat artık iyice kullanımı kaybetmiş durumda gün gün daha fazla azaldığını görüyorum üyelerinin. tabii ki facebook eski zamanlardaki gibi hiçbir yenilik getirmedi ve hala aynı özelliği ile devam ediyor. o yüzden instagram şu anda daha kullanışlı bir şekilde görüyorum. fakat instagramın tek sevmediğim yani herkes bir anda fotoğraf atıyor ve neredeyse her anını bizimle paylaşacaklar. bu yüzden pek fotoğraflara girmeden normal şekilde bakıp çıkmayı tercih ediyorum. eğer o şekilde devam ederse gerçekten instagram'da bazı kişilerin sıkıldığını görebiliriz. inşallah ilerleyen dönemlerde instagram dönen sosyal medya iyicene biter ve yeni bir sosyal medya açılmasının daha çok istiyorum.