0

beyin bedava modu uzun surmesinden memnunum neden derseniz üyelerin bazılarının cevap vermekdense soru sormasi daha basite kacıyor o yuzden.birde şu var verilen cevaplara kuruşlar biraz daha artsa bu olay sanki çözülür diye dünüyorum bende.

1

beyin bedava modunun, uzun süre aktif olmasından ben şahsen hiç şikayetçi değilim. bu uygulama sayesinde en azından site içerisinde çok gereksiz sorular sorulmasına bir nebze olsun önüne geçilmiş oluyor. hem beyin bedava modu sayesinde sitedeki cevapsız sorular da araştırılarak cevaplanmış ve cevapsız bırakılmamış oluyor. bunun dışında sadece soru sorarak kazanç sağlamaya çalışan kişilerde en azından birkaç saatliğine durdurulmuş oluyorlar. bazı kişiler var ki dakikalar 5 10 soru peş peşe soruyorlar ve bu sorular genellikle birbirlerinin türevi oluyor. örneğin karpuz nerenin meşhur meyvesidir yok çiğ köfte nerenin meşhur yemeğidir bu şekilde böyle alıp başını gidiyorlar. gerçekten sürekli olarak bu şekilde sorular görmek insanı rahatsız ediyor. site yönetimi de bence bu tür soruları fark ettiği zaman beyin bedava modunu çok daha uzun süreler aktifleştiriyor olabilir. o yüzden ben herhangi bir sakınca görmüyorum.

1

bazen hiç bir şekilde memnun değilim. tam soru soracam bir bakıyorum beyin modu aktif.

1

cohu zaman memnun olmuyorum ben aslinda. ama site icin iyi birsey. haklarını yemeyeyim simdi... suan bile onumuze o kadar cok cevapsız soru cikiyor ki... cevapsiz soru kalmasin istiyorlar. e bir yandan da haklilar.. uyeler arttikca millet soru sormaya odaklaniyor ve son zamanlarda cok sık aktif olmaya basladi beyin bedava modu... bu beyin bedava modu ilk ciktigi zaman hemen bir iki saat acik kalirdi hemen kalkardi sonra mesela... aeviyelere gore soru sorma limiti ve belli bir cevap yazdiktan sonra taninan +1 soeu hakki olsa belki beyin bedava modu daha az aktif olacak ama.. kac kere dillendirdim, sorumaniye yazdim ama..

1

bazen çok uzun sürüyor tam soru soracağım derken bir bakıyorum. beyin bedava modu aktif ama genel olarak ben beyin bedava modunu beğeniyorum. bu site için olmazsa olmazlardan bir şeydir. diye düşünüyorum.