0

günlük kazanddığım para değişiyor kardeşim. çünkü günlük hayatta her zaman müsait olup da giremiyorsun. yani ben girdiğim zaman kendimi kastığımda 7 tl gibi bir kazanç sağlayabiliyorum gün içinde. ama işte dediğim gibi kendimi sıktığımda. yani baya aktif olman lazım ki güzel para kazanman lazım. yani sana da kolaylıklar diliyorum. hiçbir iş kolay değil. buradaki de öyle. yaz yaz, kuruş kuruş biriktir. gerçi yine allah bereket versin, birşeyler kazanabiliyoruz oturduğumuz yerden. hele birde benim gibi işsizsen zor yani. buralarda harcanıyorsun işte.

0

uzun uzun cevaplar yazmak gerek yoksa pek kazandırmıyor günde bir lira kazanmaya çalışıyorum ama olmuyor zaman ayırmak gerek 25 tl yi tamamlarım çekeceğim herkese başarılar kolay gelsin

0

sitede yeni olduğum için tam birşey söyleyemem fakat 1 saatte 1 tl kazandım daha uzun yazınca daha fazla kazanıldıgını yeni öğrendim ki zaten siteyi yeni buldum 25 tl ye günde 2 saat gibi birşey ayırırsam herhalde 1 ayda 25 tl yaparım diye tahmin ediyorum umarımda öyle olur o yüzden tüm yazılarımı uzun tutmaya çalışıyorum sizde öyle yapın tavsiyem olur iyi yorumlar iyi makaleler herkeze :)

0

dün akşam gibi üye oldum. yaklaşık 2 saat falan sitedeydim hem siteyi keşfettim hem soru cevapladım ve tahmini 2-2.5 saatin sonunda 2 tl kazandım. yani normalde bir soru cevaplama tutarı daha az olacak şuan 2x bonus olduğu için böyle. bu 2x bonus uygulaması sık yapılıyor mu onu biraz merak ettim. çünkü yapılsa bizim için çok çok daha iyi olur. bir de hep farklı başlıklar açmışlar. bir soruyu uzun cevaplayınca daha çok para kazanılıyormuş mesela. bunu da bilmiyordum fakat artık zamanla öğreneceğiz. ama kendime böyle bir site arıyordum. öğrenci olduğum için insan illa ki bir ek gelire iihtiyaç duyuyor. sorumani bana baya iyi geldi!

0

hiç belli olmuyor o günkü iş durumuna göre kasıyorum bazen 1 soru cevaplarken bazen 10 soruyu geçiyor buda günlük kazancı etkiliyor. birde o günkü denk gelen sorular iyiysi cevaplarda uzun oluyor.

0

valla ne kadar olursa artık kesin bi limitim yok ama gerçekten iyi bi uygulama çünkü öğrenciyim ihtiyacım var elimden geldiğince aktif olmaya çalışıyorum inşallah böyle uygulamalar devam eder ve bizde kazanmaya bilgi paylaşmaya devam ederiz hayat paylaştıkça güzel çünkü

0

ben gund eanca 1 .50 krs oyle kazaniyorum gunde 3 saat harciyorum ve simdi kazancim 13 tl cikti ve daga kazanmayi dusunuyorum artik yarinda 15 yapicam artik yarin 2 kat kazanc bitiyor artik ama cok guzeldi iki kat kazanc 1tl alsaydin 2 tl oluyordu ge ben iku kat kazancin yine gelmesini istiyorum

0

minimum 2 tl maksimum 5 tl kazanıyorum. genelde merak sorularını seviyorum. çünkü hem fikirlerimi orneklendiriyorum hemde cevap uzun olduğu için daha fazla kazanıyorum

0

ben gunluk en fazla 1 tl yada 2 tl kazaniyorum ben ama 2 kat kazanc olmazsa ancak 50 krs topluyorum ben bugun sonkez bir 2 kqt kazanc yapim sonra yarin suresi sona erdigi icin bugun 15 tl yapicam simdi 12 tl yaptim ve aksama kadar 15 tl yaptiktan sonra yine 12 kadar kazanc sagliyacam ve yavas yacas toplayarak artik iki kat kazanci artik bekliyecem artik ama 2 kat kazanc hergun olsaydi cok guzel olurdu cunku bugunde 2 kat kazancimi aldiktan sonra bu iki kat kazanc mesala 1 tl topluyorsun oluyor 2tl ediyor cunku bu siteyi cok sevdim para cekme talebinde bulunucam veriyormu paarayi onu merak ediyorum.

0

yani günlük olarak değişiyor çok fazla aktif olursam günde 2 tl falan geliyor bazende hiç aktif olamadığım için fazla gelmiyor.

0

daha sisteme gireli 10dk. oldu ama 10krş.kazandım bile.

0

öncelikle ortalama günlük iki lira kazanmayı planlıyorum. iki lirayı doldurmaya çalışıyorum. şimdi iki kat kazanç var diye birkaç lira daha fazla kazanıyorum. bir de bebeğim olmadan önce daha fazla kazanıyordum. şimdi ise daha az. tabi ki bebeğim iyi plsun da bana yeter. gerçekten bırada gelir elde etmek isteyenler sürekli aktif olarak para kazanabilirler sonuçta herkesin ihtiyacı var. yarışmalarda kazanmak için elimden geleni yapıyorum.

0

burda daha yeniyim daha kazanmaya yeni başladım az ama olsun herkese bol kazançlar dilerim