0

maddi ve manevi çok yararlı olabilen bir internet sitesi

1

üye olup ilk yazmaya başladığımda kazancımın anında yansıması beni heyecanlandırmıştı ve istekle devam etmiştim. ödeme aldığını söyleyen arkadaşlara güvenerek devam ettim ve ilk ödememi aldığımda hevesim geçer mi diye endişelendim. ama öyle olmadı ve yazma isteği artarak devam etti.

elinin altında kelimelerle anında kazanacağın bir platform olduğunu bilmek çok güzel bir his. ilk günden bu yana verilen sözler dışında bir şey yapılmadı. çizgisini bozmadığını düşünüyorum. sadece üye sayısının çoğalmasıyla siteye hakim olmak gün geçtikçe zorlaşıyor onun ceremesini yaşıyoruz bence biraz. kullanıcılarda bu aşamada yönetime yardımcı olmalı site kalitesi ve kalıcılığı açısından.

umarım daimi olur site ve yeni yılda burada olmaya devam ederiz. hayatıma yepyeni bir soluk getirdi sorumani sitesi. bu yüzden tek yapmam gereken sorularıyla cevap vermemde emeği geçen kullanıcılara ve bize böyle bir sistem kazandırdıkları için site yönetimine teşekkür etmek. ben burada yazan arkadaşlara güvenerek başladım sorumani'ye, bizlerde yazalım düşüncelerimiz ki; yeni gelenlerinde isteği ve güveni artsın.

0

şuana kadar kötü yorum yapamam yapmam için para mı vermemeleri lazım ki öyle birsey yaşamadık henüz allaha şükür diğer siteler gibi değil diyebileceğimiz bir site buldum galiba umarım böyle devam eder.