0

bu çok güzel bir şey bence .. ailesine çocuk hiçbir zaman yük olmaz aslında aile olmak demek birbirine yardım etmek hep yanında olmaktır bir bakıma.. o yüzden ne kadar iyi bir evlat yetiştirmişler diyorum öylesi çok bulunmaz bu devirde hele..

1

yeni bir kişi hem okuyup hem de az da olsa bir kazanç elde edebilmek için bir ailesini yük olmamak için yapsak çok güzel bir şey yapmış olur çünkü kendi ayaklarının üstünde durmayı bilir ve kazancın kolay olmadığını ve çok zor para kazanıldığı farkında varır onun için israf etmekten ve boş boşa harcamaktan kendini alıkoyar.

0

bence kimse ailesine yuk degildir sadece yardm amacli ve kendi ihriyaclari icin calisilir

0

bence gerçekten böyle insanların olması çok iyi.gençler ailelerine yük olmamak için hem çalışıp hem de okuyorlar gerçektende takdir edilmesi gereken bir durum.çoğu genç genelde baba parayı yemeyi seviyor hazır para olduğu için ama böyle gençler tabikide biraz sosyal hayattan uzak oluyorlar ama en azından ekmeğini taştan çıkartıp parasını kazanıyorlar.ailelerine de destek olmuş oluyorlar en azından.

0

sürekli kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışan,asalak bir hayattan uzak olan adam gibi adamlardır.böyle bir evlada sahip olan aileler gerçekten çok şanslı bence,ekmeğini taştan çıkartacak potansiyele sahiptirler.