0

öncelikle kesin kanıt olmalı bence idam için. yani %99luk oranla tespit edilen suçlulara asla idam cezası verilmemeli. hangi suçlara verilmesi gerekir dersen de birinci olarak tecavüz suçu, ki bunu kanıtlamak kolaydır. ikinci olarak da terör ve vatana ihanet suçları, bir diğeri de hayvana veya insana şiddet konusunda kısasa kısas, kana kan, dişe diş. kesinleşmiş suçlara bu cezalar şart bence

1

tecavüz ,pkk, çocuk ve kadın katillerine, fetoculara yani böyle ağır suçu olan bunlar olduğu için bunları iyi idam gelmesini istiyorum ama bir yandan da rabbimin verdiği canı sadece rabbim alır. taraftarıyım en iyisi bence hadım gelmesi lazım en azından adil bir suçtur. erkekliği elinden alınırsa ne bir daha tecavüz edebilir, nede katil olabilir ve erkekligi gidince zaten o kendini öldürmek isteyecek onun için idam değil de hadım gelse bence daha güzel olur.

0

çocuk tecavüzcüleri, köpeğe tecavüz eden sapıklar, eşeğe tecavüz eden sapıklar idamla cezalandırılması gerekiyor. kabul edilebilir bir şey değil. benim ülkemde bir bebeğe tecavüz ediliyorsa o bebeğin ailesi kahroluyor ve o bebek ölüyorsa bunu yapan kişi de ölmelidir hatta ölmekten beter olmalıdır işkenceyle öldürülmelidir. ne yazık ki hapis cezası içerde onları besleme yedirme içirme onlara ödül gibi geliyor ve en fazla yakalanırsam hapiste bana bakarlar diye düşünüyor cahil pislik şerefsizler.

1

terör ve terör suçları vatan hainliği ve tecavüz konularında idam gelmesini tüm kalbimle istiyorum