0

baş rol oldukları icin olmuyorlar ayrıca başka dizi film vs üzerinde çalışmıyorlar sadece arka sokaklar dizisinde aktifler ve başarılılar

0

riza baba en sonda bizi gomecek olumsuz degirlerdir muhtemellen artik olumsuz olduklarina da inaniyorum

0

çok saçma çünkü çok aşırı saçmaladı yani kaç yıldır var 15 sezon ve hala kimse ölmüş değil,hala kim ölmemis çok şaşkınım. çok saçma çok aşırı saçma ve sonradan sonra artık hep konular aynı şeyler aynı şeyler olmaya başladı çok anlam veremediğim bir dizi gereksiz birisi kapanırsa daha iyi olur..

0

arka sokaklar dizisinde kolay kolay kimse ölmüyor.çünkü hemen hemen hepsi başrol'dur.bence arka sokaklar dizisi artık final yapmanın zamanı gelmiştir.dizi 15 senedir devam ediyor neredeyse artık onu bulamıyorlar. sürekli aynı konuları tekrarlayıp duruyorlar. bence artık bırakmadılar ama hala dizi reytinglerde sıralamaya girmekdedir.

0

onlar ölümsüz bilmiyor musun :d :d :d dizi devam ederken niye öldürsünler adamları..

0

yakında ölürler merak etme final olmadan kimse ölmez

0

ölümsüz değiller muhtemelen. kahramanlar kolay kolay ölmez. arka sokaklardaki kişilerde halkın kahramanları yerine konulmuştur. adamlar bildiğin cenaze törenine gitmişlerdir. o yüzden kolay kolay ölmez onlar. beklenti oldukça bu böyle devam edecektir.

0

çünkü o bir dizi mesela çekirdeğin içini alıp kabuğunu satsalardı çekirdek alırmıydın almazdın bu dizide böyle tutulması için