0

düğün yapmak bu zamanda borç demektir.cidden herşeyin fiyatı gerçekten çok ama çok yüksek.ev tutmak veya almak çok para.düğünü,kınası ve diğer işleri hepsi para demek.markalar lafta indirim yapıp yanında tv hediye veriyorlar ancak ben onu saçma buluyorum.

0

düğünde her şeyin tam olması için çok uğraşıyoruz çünkü. çok detay var . kına, düğün, nişan, düğün yapılacak yer, nikah şekeri, nişan ve düğün hatırası, gelinlik, damatlık, ev, evin eşyaları, çeyiz, araba süsleme vs. daha bir sürü şey. bunların hepsi ile ayrı ayrı hazırlamak gerekiyor. organizasyon şirketi ile anlaşınca daha kolay oluyor ama kendin yapınca çok daha fazla uğraşıyorsun.

0

detay çok çünkü. bir ev kurmak kolay değil. en ufak şeyi bile alırken bir sürü para harcıyoruz. e bir de bomboş evi dizmek var hepsi yerine oturana kadar bir sürü masraf gider normal yani. ülkenin bu ekonomik krizinde evlenmek zaten mucize gibi bir şey. evlenenlerde mutlu olmuyor geçimsizlikten.

0

çünkü ucuz birsey kalmadı piyasa da bu kadar basit işte

1

çünkü düğün yapmak bu kadar pahalı olmasının sebebi genellikle insanların daha güzel olsun daha iyisi olsun diye uğraştıkları için daha çok oluyor bence. bir de insanların daha fazla fiyat istemesinden dolayı oluyor artık düğün mekanları bile aşırı şekilde pahalı dolar bile arttı o yüzden birazcık daha pahalı olabiliyor düğün yapmak ama bu evin önünde yapılırsa daha az pahalı olur ve daha karlı oluruz.yani bence tek sebebi düğün yapmanın hele hele şu aralar dolar artmasından dolayı bu kadar pahalı ve çeyizlikler bile çeyiz eşyalar bile bu kadar pahalı bence kampanyaları olduğunda almak daha ucuza mal olur insanlara.insanlar normal bir günde gidiyorlar alıyorlar ve çok pahalıya geliyor ama kampanyaları olduğundan hepsini birlikte daha ucuz alabiliyoruz birazcık daha en azından masrafı indirebiliriz düğün fiyatlarını birazcık da indirgiyebiliriz bu yüzden.