0

5 yarışmacı var ve her gün biri kendi evinde yemek yaparak diğer yarışmacıları ağırlıyor. gün sonunda yemeklerine göre diğer yarışmacılardan ve sunucudan puanlarını alıyor. cuma günleri de en yüksek puan alan açıklanıyor ve 10.000 tl yi alıyor.

0

abi cok sacma olmya bsldi ya innmyrm ordklrn nrmll kslr oldgna,oyunclr be yni cok blli olmya bsldi asiri scmlk icerirr.

0

evet izliyorum. başka o saatler de izleyecek adam akıllı program yok çünkü. toplamda beş kişi her gün biri olmak üzere çeşitli yemekler yapıyorlar ve diğerleri de bu yemeklere ve misafirperverliğe göre puanlama yapıyorlar. tabi yarışma hırsı çok fazla kimse hakettiği puanı alamıyor. evlerinde her gün öyle masalar kuruyorlarmış gibi saçma sapan yorumlar yapıyorlar. bizde boşluktan oturup izliyoruz işte.

0

yemekteyiz programının konusu beş kişinin hergun kendi evlerinde yemek yapmalarıyka ilgili,corba,ara sıcak, salata ana yemek ,pilav ve tatlı yapıyorlar. bunlardan önce markete gidip yarım saat içinde yapacağı yemeklerin malzemelerini alarak ise başlıyorlar .yemekler üç saat içinde yapılıp gelen misafirlere ikram edilerek puanlama yapılıyor, cuma günü son günde kimdeyse de orada puanlar açıklanıyor onur buyuktopcu un verdiği puanları da toplanıp birinci açıklanır ve on bin tl hediye çeki veriliyor birincilere.