0

arabesk veya başka müzikler dinlemek kıroluk falan değildir.bu zevk meselesi insanlar değişik tür müziklerden hoşlanırlar.kimi arabesk dinler kimi türkü kimi yabancı şarkı.müzik evrensel bir şeydir.ben genelde türk sanat müziği severim ve dinlerim

0

arabesk şarkı dinlemek tabii ki kıroluk değildir. ama böyle saçma sapan grupların çıkarmış olduğu şarkıları dinleyen insanları çok aptalca buluyorum. gerçek şarkılar arabesk ve türk sanat müzikleri bence. çünkü çok anlamlı sözleri var. ve hep bir acı çekmenin sonucunda yazılmış şarkılardır.

0

haydi bence hiçte kroluk değildir çünkü ben gerçek şarkıların onlar olduğunu düşünüyorum . içten ve gerçek hayatı yansıtan şarkılar olduğunu düşünüyorum.

0

valalhi eger kroluksa bende bir kroyum ozaman arabesk müzik dinlemeyi çok severim azer bülbül ferdi tayfur müslüm gürses bergen selahattin özdemir ali tekintüre ve daha nice adı sanı pek duyulmayan arabesk sanatçıları bana iyi geliyor arabesk müzik herhangi bir aşk acımda yok ama genelde arabesk müzik dinliyorum tarzım bu galiba :)