1

avm’ler akşam 20:30’da kapansın diyenler burda mı?

avm çalışanı olarak günümüzün üçte ikisi avm’de geçiyor. avm yönetiminin keyfi ıygulamaları birçok çalışanı canından bezdirmiştir. avm çalışanları da insan. sosyal hayatları maalesef sıfır.

5 cevap
0

valla bende çalışandim avmde. doğumdan sonra bıraktım hiç değilse kışın bencede kapatılmalı. çalışmayanlar halden anlamaz tabi özellikle avm şartları yerine göre tabi zorlayıcı olabiliyor. allah kolaylık versin.

1

çoğu avm sabah 10 akşam 10 çalışıyor zaten... çalışanların çalışma saatlerine bir düzenleme getirilebilir. mağazalarda sadece mağaza müdürleri kalabilir ona kadar. onlarda ona göre para alıyorlar sonuçta.

2

bildiğim kadarı ile avm lerde vardiyalı bir şekilde çalışılıyor. fazla çalıştıkları zaman da mesai ücreti alıyorlardır. bir çok insan da işlerinden geç saatte çıkıyor ve alışverişlerini geç saatte yapabiliyor. bu yüzden avmlerin erken kapatılması iyi olmaz diğer çalışanlar açısından. ama çalışma şartları kötüyse tabiki bir düzenleme yoluna gidilmesini isterim.

1

hayir avm calisanlari ile avm nin kapanma saatinin bir alakasinin olmamasi gerekli degil mi?
burda avm nin kapanma saatinden daha cok,avm nin icerisinde ki firmanin personel calistirma saatlerine bir el atmasi lazim.
avm yonetimi zaten bunu kabul etmez,bunu direkt isveren veya magaza muduru ile gorusebilirsiniz..yani bu daha dogru olur.

-1

hayır kapatılmasın. çünkü ihtiyaçların ne zaman ortaya çıkacağı bazen belli olmuyor. böylelikle erken kapatılan yerler, ihtiyaçlarımız karşılanmadığı için bizi sıkıntıya ve zor duruma sokabilir. normal de 22.00 da kapatılan avmler biraz daha geç kapatılsa daha iyi olabilir.