0

evet büyük ödül birçok yazara dağıtılmalıdır. burada bir sürü insan emek veriyor. benim gibi yoğun bir işte çalışan kişiler bu yarışmadan elenmekte daha doğrusu liste dışı kalmaktadır. işte günboyu çalışıyorum. hatta hafta sonları dahil. bundan dolayı burada fazla bulunuyorum. fazla yazamıyorum. ana yinede bıoş zamanlarda sorulara cevap yazmaya gayret ediyoruz. burayı seviyorum. para kazandığım ilk sitelerden birisidir burası. ama bu dağıtılsın ödül en 20 kişiye dağıtılırsa iyi olur. ödülün ise 1000 tl olması daha sonra az gibi geldi bana.

0

ben ilk yarışmayı duyduğumda aklıma 20 kişiye dağıtılacağı gelmişti bence daha iyi olurdu mesela birinciye 250 tl değilde 100 tl verilerek başlansa ve 20 kişiye dağıtılsa daha güzel olurdu

0

büyük ödül büyük yarışma diye bildirim yaptılar ya. ben sandım ki heralde daha fazla kişiye dağıtılacak ödül büyük olacak.. tamam yine bu zamana kaddar yapılan yarışmalarda en yükseği ama

1

kesinlikle ben de katılıyorum az bir miktar da olsa ilk 20'ye giren kişileri ödül verilmesi çok daha mantıklı bir karar olacaktır .

1

evet katılıyorum herkese 50 tl verseydi bence daha iyi olurdu diye düşünüyorum. hani herkese eşit dağıtılsa daha iyi olur. ben istersem orda birinci sırada olayım benim için fark etmez ama yirmi kişinin almasını isterdim ve sorumani düzeltme yapsa benim itirazım olmaz yılı kişiye verebilir yani.

1

ödül listesini arttırmak mantikli bir çıkarım olur ancak ödül arttırıldığı takdirde bu mümkün olursa daha güzel olur . çünkü ödül artmadan verilecek kişi sayısı artırılırsa bu pek faydalı bir çorum olmayacaktır. en azından bizim açımızdan öyle olduğunu düşünüyorum.

1

kesinlikle katılıyorum hepimiz burda emek harcıyoruz sonuçta