0

sen ne kadar cok soru cevaplarsan artik o kadarda seviye atlarsin ben simdi 3 seviyedeyim ve 4 gecis yapmak durumundayim artik ve paramda kazaniyorum uzun cevaplar yaziyorum ve daga cok kazanmayi dusunuyorum galiba yanlis olmazsa 300 soru vevapladim.ve daga cok soru cevaplayarak daga fazla kazanmayi dusunuyorum.

0

sorumanide seviye atmalak isteyenler sorulan sorulara cevap vermesi gerekiyor ne kadar cok soruya cevap verirsen vede o cevaplar mantıklı uzun olursa seviyeniz o kadar artar tabıkı ama sevıye kazanc saglamıyor.bunu daha oncede belırttım bellı bır sevıyeden sonra para ıcın birseyler yapsalar bence belkı sıtede cevap verme sevıyesı yukselır bence.

0

sorumani'de seviye atlamak istiyorsan yapman gereken tek şey soruları uzun uzun cevaplamak'dır.ancak cevaplarken sorularla ilgili cevaplar vermen gerekir.ben şuan sitede 16 seviye içerisinde 11 seviyedeyim. ve genel olarak soruları cevapladım.için çabuk seviye atlıyorum. soru soran bir kullanıcı kolay kolay seviye atlayamaz diye biliyorum.

2

sorumani sitesinde sorulara cevap verdikçe seviye atlarsınız. yanlış hatırlamıyorsa 50 cevaptan sonra 2. seviyeye geliyorsunuz. 100 cevapta 3. seviye olarak biliyorum. ama kesin bilgiyi sorumani ekibinden almanızdır.

1

bende bu sorunun cevabını merak ediyorum seviye atlayınca ne oluyor

1

sorumani de seviye, soru sorarak ve sorulara cevap vererek seviye stlanır ama bu aralar bir önemi yok seviye atlamanın, yakın zamanda onunla ilgili bir şeyler olacağını düşünüyorum.