0

soğuk havalarda üşütmemeye gayret edilmelidir. hastalıkların en çok kapılabileceği havalardır. bu sebeple giyime dikkat edilip sıkı giyilmeli, evde ise sıcak içecekler bitki çayları vs kullanılmalı, bağışıklığı artıracak özellikle c vitaminli meyve ve yiyecekler tercih edilmeli, kalabalık ve mikrop alınabilecek şüpheli ortamlarda bulunulmamalı, eller iyi yıkanmalı yani temizliğe özen gösterilmeli, normalde özen gösterilmesi gerekenlere biraz daha dikkat edilmelidir diyorum.

0

kalın giyilmeli. kalın mont, pantolon, kazak ve bot giyilmeli. sıcak şeyler içilmeli. hasta olmamak için ne gerekiyorsa onların hepsi yapılmalı.

0

soğuk havalarda dışarıya çıkarken çok sıkı giyinmeliyiz.ayakkabılar su almamalı,bol miktarda portakal.mandalina limon gibi c vitamini bol yiyecekler tüketmeliyiz.

0

cok sıkı giyinmeli bu soguk havalarda bana bisi olmaz demeyin hastalik baska bir seye benzemez bi hasta oldunuz mu herseyden daha agir gelir hastaliktan daha zor bisi yoktur sanirim istediginiz kadr guclu kuvetli olun en ufak hastalik sizi yikar iki buklum olursunuz ve salya sumuk akarsiniz benden soylemesi

0

soğuk havalarda içlik kullanmak baya faydalı dır bunun yanında kalın giyinmek ve bulunduğun ortamın sıcak olmasına dikkat etmek gerekir . tabikide bir de meyve tüketilmelidir. direnci yükseltmek için önemldir bu

0

soğuk havalarda kesinlikle kalın giyilmelidir. ince giysilerle dışarı cikilmamalidir bol bol çay tuketilmelidir limon portakal gibi c vitamini tuketilmelidir.

0

soğuk havalarda genellikle sıkı giyinmeliyiz ve atkımızı,beremizi yanımıza almalıyız. soğuk havalarda genellikle dışarıya çıkmamaya özen göstermeliyiz. eğer ki çok işiniz yoksa dışarı çıkmamalıyız. hasta olmamak için nane limon içilebilir.

0

kalin giyilmesi iyi olur.kendi vucut sagligini dusunip bitki caylari fien icilebilir hastaliklara yakalanmamak icin grip olan insanlardan filen mesafeli olunmasi lazim
bence alican sicak bir icecegini oturucan evde alican battaniyeyi ustune acican televizyonun veya bilgisayardan film filen acican butun gunun oyle gecicek bence en iyisi bu iyi gunler.

0

kalın giysiler tercih edilmeli. soğuk ortamlardan kaçınılmalı. grip soğuk algınlığı vs. hastalıklardan korunmak adına sağlıklı besinler (yeşil çay, ıhlamur, sebze, meyve vs.) tüketilmeli.