1

bu sitede kaç gün içinde ödeme alıyorsunuz?

arkadaşlar ben ödeme talep ettim ancak ödemem yatmadı. inceleme bekliyor deniyor. ödemem yapılmayacakmı? ben onu iptal edip pazartesi talepte bulunmam sizce dahamı doğru olur? yoksa beklemem dahamı doğru olur.

8 cevap
0

25 tl olduğunda 3 iş gününde ödeme yapılır.

0

ben de daha sitede yeniyim ve daha ödeme almadım ben de şimdi ödeme talebi için toplamaya çalışıyorum ama buradaki yazıyı okuduğuma göre 3 iş günü içinde yatırılacağını söylüyorlardı belki sen hafta sonu ya da hafta sonundan bir gün önce talep etmişti ondan yatırmamış olabilir bence bekle iptal etme pazartesi ya salı belki alabilirsin.

0

benimde az kaldı bende talep etmek istiyorum bakalım, genelde hızlı ödeme yapıyorlarmış herkes öyle diyor. bu da sorumani’nin iyi bir yönü bence.

1

muhtemelen araya hafta sonu gireceğinden pazartesi ödemenizi alırsınız. iptal etmeyin bence. doğru anladıysam henüz 10 saat olmuş. 3 iş günü içerisinde deniliyor. cevaplarınız ve sorular incelendikten sonra yatacaktır çabuk ödeme yapılıyor dediysek bu kadar da acele etmeyin bence. pazartesi ödemeniz yapılmazsa sorumani'ye mesaj atabilirsiniz.

0

inceleniyor diyorsunuz. ancak benim ödemem inceleniyor kısmına girmedi. inceleme bekliyor diyor.

1

sisteme talep ettiğinizde bir gün inceleniyor ve o gün paranız hesabınıza yatırılıyor.

0

ben ödeme aldım.pazar günü talepte bulunmuştum.pazartesi hesabıma geçti.3 gün içinde deniliyor ama bir gün sonra ödeme aldım.

0

kaç gün oldu talebiniz 3 iş gününü geçmiyor ödemeler verdiğiniz cevaplar incelenir sonra ödeme yapılır