1

buradaki ödemeler konusunda bir sıkıntı olmuyor ben buradan üç ödeme aldım evet biraz bazen gecikme oluyor o da inceleme sırasında ve ödeme yoğunluğu olduğu için yani sadece gecikme oluyor ya o da çok değil ya bir iki defa ödeme aldım yani 5 gün içinde yatırıldı 4 gün içinde yatırıldı bir hafta içinde yatırıldı işte öyle yani sonuçta yatırıyorlar ödemeyle bir sıkıntı yoktur ödeme limiti 25 olduğu zaman ödeme talebinde bulunabilirsiniz ve 3 iş gününde hesabına yatar 1 gün sonra yatar genellikle bütün cevaplar ve sorular incelemeye alırlar tabii ki inceleme ne zaman biterse o zaman paranızı yatırırlar bu sitede sıkıntı yoktur doğru cevap verirsen kopyala-yapıştır yapmazsan ve kopya içerikli sorular ve cevaplar paylaşmadığın sürece düzenli olarak buradan ödemeni alabilirsin yani güvenilir bir sitedir ben de burada yeni olduğuma rağmen 3 defa ödeme alan biri olarak söylüyorum eğer sıkıntı yazarlardan çıkmazsa siteden çıkmaz.

0

ödeme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamazsınız. genellikle yoğunluktan dolayı bazen gecikmeler olabilir. yani bence birazcık sabretmek lazım. para yatana kadar sizde soru sormaya devam edebilirsiniz aslında. para yattıktan sonra zaten iyice güvenip soru sormaya ve soru cevaplamaya devam edeceksiniz hepinize kolay gelsin.

1

zamanla para alacağımıza inanıyorum. ama oldukça fazla emek vermek gerekiyor. buradan para alan kişiler vardır.

1

ödeme talebinde bulamıyorsunuz 25 liranın üzerine ulaştığınız zaman 3 gün içinde paranız hesabınıza geçecektir diyorlar benim genellikle üçüncü günde hesabıma geçti param. yani şu an ödeme talebinde bulunsanız pazar günü olduğu için çarşamba günü paranız hesabınızda olacaktır.

0

ben daha yeniyim. sizlere sorum şudur:

soru sorduğumda nasıl kazanıyorum ?

0

daha ödeme almadım ama 3 gün içerisinde hesaplara yatıyor ve soru yazarken imla kurallarına dikkat etmen lazım yoksa kazanamazsın.

0

ben daha odeme alamadim... odeme alabilmem icin limite ulasmam lazim ona da cok az kaldi... birkac crvabima bakar yani. sonra odemeler siredeki odeme taleplerinin yogunluguna bagli olarsk degisir... cunku her odeme talebi veren yazar incelenir oyle odeme alir. eger yogunluk olmazsa aksam odeme talebi verip sabaha parasi hesabina gecenler var. bazen ucuncu dorduncu gun sonunda yatan oluyor. ama soyle bir durum vsr. odemeler 3 is gunu icerisinde yatar. yani bankalaein mesai saatleri icerisinde yatmakts. haftasonu bankalar arasi havale eft olmafigi icin para hesabina gecmez. onu da dusunmen lazim.

0

daha bulunmadım ama kısmet olur m uonuda bilmiyorum. o kadar yazıyoruz okulda bu kadar yazsaydık avukat doktor neyim olurduk burda kurusilar yukseldimi onu kesiyorum. parayı nerden kazanıcagımı sasırdık

0

bende daha yeniyim. zamanla bende para talebinde bulunurum elbet.

0

ben ödeme almadım bakalım ben yeni başladım herkesin dedğine göre alınıyor umarımda alırız bukadar emek veriliyorsa mutlaka veriliyordur diye düşünüyorum

0

valla ben canla başla çalışıyorum bakalım inşallah bende birkaç güne oara takebinde bulunacam henüz daha hiç almadım ama görecez umarım sıkıntısız bir şekilde paramızı verirler çünkü yeterince burda vakit harcıyoruz hak ediyoruz bence

0

ben de ödeme aldım ancak benim ödeme aldığım dönem biraz yoğunluk vardı ve hafta sonuna denk gelmişti . bu yüzden üç gün içerisinde kontrol edilip daha sonra ödemenin yattığı gördüm . en geç üç iş günü içerisinde yatırılıyor . en erken tarihi bilemiyorum .

0

ben ödeme aldım buradan iki kere... ödemeler senin incelemenin bitip bitmemesine bağlı... yani birkaç saat içerisinde incelemen bitip ehmen yattığı da oluyor üçüncü günün sonunda yatttığı da oluyor... geç yatmasının sebebi de o an birçok kişinin ödeme talebinde bulunmasından dolayı yapılacak olan incelemelerin gecikmesinden kaynaklanıyor. akşam oluşturduğun ödeme talebinden sonra sabahına da yattığı oluyor üç günün sonunda da yattığı oluyor.