0

öncelikle tıp fakültesi kazanılmalı 6 yıl okuduktan sonra tus var tabiki kazanıldıktan sonra estetik cerrahi üzerinde okunulmalı.

0

estetik cerrah olmak için önce 6 yıllık tıp fakültesi,daha sonrasında 4 yıllık plastik ve estetik bölümünü bitirmesi gerekir

0

tıbbın en yeni ve o kadar da gelişen branşı olan estetik cerrahı bilinen aksine sadece yüz gerdirrme ya da silikon takmakla alakalı değill.
tek bir tsnımls cerrah olunmaz bu uzmanlık için cok ameliyatlar gereklidir. en basiti kesin yara dikmektir... ( onu bende yapa bilirim çok elbiselerimi dikmişim) cerreh olmak için öncelikle doktor olmak geekli yani tıp fakültesini okumuş olması gerek tıbbın altıncı uzlaşma alanına karar verilen dönemdir. kişi iyi döşmelidir bu olayı cünkü çocuk oyuncağı değildir gayet ciddi ve samimi bir iştir. kpds de 50 puan almaşı şarttır yoksa bu işi unutsun yani bi zahmet okusun ki 50 puan alabilsin . deney kazansın ki milleti ameliyat ederken yalniş yere dikiş atmasın nereyi keseceğini iyi bilsin diye. tabi başta asistan dönenmi başlayacak ki taki prolar oany verenene dek o olgunlaşıp işini layıkı ile yerine getirip teçrube kazanan dek. uzun lafın kısası tıp fakültesini bitirecek asistanlık yapacak deneyimler kazanacak 50 puan en az alacak

0

öncelikle ünivetsitenin 6 yıllık tıp fakültrsini bitirmek gerekir ardından uzmanlık sınavına girip kazanmak lazım kazanıldımı istenilen bölüm tercih edilir.

0

6 yil tip fakültesi bitirdikten sonra estetiklik içinde 4 yılla yakın okuması lazım ama önce tip fakültesi

0

öncelikle herhangi bir üniversitenin tıp fakültesinde okumak ve mezun olmak gerekmektedir. uzama durumu meydana gelmez ise 6 yıl sürüyor bu durum. arkasından ise uzmanlık sınavına girip istediği bölüm için puan almalıdır. tabi bu durum asla anlatıldığı kadar kolay değildir. tıp okumuyorum ama okuyan arkadaşlarımı görünce ben yoruluyorum

0

en az 6 yillik bir tip fakultesi ardindan d estetik cerrahi alaninda tusa girmek gerekir.

0

öncelikle tıp fakültesi ni bitirmeli . tıp fakültesi 6 yıl. sonra plastik ve rekonstrüktif cerrahi için tus a girip sağlam bı puan almalı. tustan sonra bı üniversite veya eah da yerleşip asistanlık süresini bitirmeli. yandal olarak estetik cerrahi ile ilgilenmeli

0

esnetik cerrah yani esnetik doktoru olabilmek için ilk önce 6 senelik herhangi bir üniversiteden tıp bölümünü bitirmemiz gerekiyor. tıpı bitirdikten sonra tus adı verilen bir sınav var bu sınava girip esnetik cerrahın puan barajınıda geçebilirsen tekrar iki yıl bazı yerlerde 3 yıl kadar bir eğitim daha görüyorsun ve tamamladığında esnetik cerrahı olabiliyorsun.

0

aralıksız ders çalışıp 5 yılda üniversite oku en garanti iş zaten tıp sonra para kazanmaya başlarsın belki ama bu işi severek yapmak gerekir

0

kardes duzgun bir liseden mezun olduktan sonra 1 3 sene tip icin hazirlanmalisin hazirlandin kazandin diyelim ama cok zor cok verimli calismak gereklidir sonrasinda hic kalmazsan 6 yil daha okuman gereklidir 2 hafta da bir sinava giriceksin gece gunduz calisicaksin stajda canini okuyacaklar falan filan sonrasinda mezun oldun diyelim acil serviste ise baslayacaksin oranin yogunlugunu cekeceksin sonra hadi kazandin diyelim uzmanlik sinavini kazanip 4 yol daha okuyacaksin sonra da ondan kalmazsan anca 4 yilda biter sonrasinda gorev alicaksin falan derken mesakatli is omrun okumakla gecer

0

merhabalar estetik cerrahi uzmanını olabilmek için .öncelikle tıp fakültesi ne gitmek gerekiyor. 6 yıl bittikten sonra uzmanlık sınavına girilir.plastikve rekonstrüktif cerrahini secersiniz ve 7 yıl süren eğitim sonrasıninda bu ihtisası alırsınız.sonra alt dallara ayrılır. sadece estetik cerrahi olmak istiyorsanız öyle devam edersiniz yafa el cerrahi olmak istiyorum diye bilirsiniz.

0

estetik cerrahı olabilmek için üniversite sınavlarına girilmelidir öncelikle, sonra herhangi bir üniversitenin tıp fakültesi bölümünü kazanmak gerekir tabi bu o kadar da kolay bir iş değil çünkü tıp fakülteleri ilk 15 bin sıralamada bulunan arkadaşlar ancak bu fakültede okumaya hak kazanır. tıp fakültesini kazandığımızı farz edersek, 6 yıl boyunca tıp fakültesini okuması gerekir eğer hazırlık okuyacaksa bu süre 7 yılda olabilir. tıp fakültesini bitirdikten sonra tus sınavına girerek gerekli olan dalın uzmanlık eğitimini alabilmek için 4 sene daha bu alanda okur. bu 4 yılın sonunda uzman doktor olarak estetik cerrahisi olur.

0

önce üniversiteyi tıp fakültesine 6 yıl boyunca okumak gerekiyor . ardından uzmanlık sınavı tusa girdikten sonra herhangi bir uzmanlık alanı seçmek gerekiyor. oradan da plastik cerrahi seçip o şekilde bir eğitim alıp mesleğini icra edebiliyor.

0

estetik cerrahı olmak için öncelikle doktorluk eğitimi olan 6 yıllık tıp fakültesi mezunu olmak gerekmektedir. sonrasında ise tıpta uzmanlık sınavı olan tus'tan başarılı bir puan alarak tıp eğitiminin uzmanlık bölümüne geçilmelidir. bu noktadaysa estetik cerrahi bölümü için uzmanlık eğitimi alınmalıdır. estetik uzmanı olmak için ise kuaförlük ve cilt bakımı bölümü mezunu olmak ve lisans eğitimini tamamlamak gerekmektedir. lisans eğitimi olmadan bu mesleğe sahip olmaksa ustalık belgesi alınmasıyla mümkündür.

0

6 yıllık tıp fakültesini bitirip estetik cerrahi alanında ihtisas yapmak gerekir

0

estetik cerrahi olabilmek için öncelikle tıp fakültesi bitirilmelidir. tıp fakültesinde 6 yılı tamamladıktan sonra uzmanlık sınavına girilmeli plastik ve rekonsiftik cerrahi dalı seçilip 7 sene süren bir eğitimin sonunda estetik cerrahı olabilirsiniz.

0

her doktor olanın bitirmesi gereken 6 yıllık tıp fakültesinden mezun olduktan sonra branş sınavına girilmesi gerekmektedir. bu branş sınavı sonucunda seçilecek olan estetik cerrah alanı ile beş yıl daha eğitim görüldükten sonra estetik cerrah unvanı ile okuldan mezun olabilirsiniz. estetik cerrah alanını seçmeniz için branş sınavından yeterli puan almanız gerekmektedir.

1

estetik cerrah olabilmek iççin öncelikle 6 yıl sürecek bir tıp fakültesini bitirmeli sonrasında tıpta uzmanlık sınavında estetik cerrahi bölümünü kazanıp (plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi) o alanda da ekstra bir beş yıl daha eğitim alınmalıdır.

0

evveliyatla tıp bitirmek gerekiyor sonra nasıl kardiyologlar branşları seçiyor pilask cerrahisi de aynı sistem