0

tıp fakültesi bitierip branş olarak plastik cerrrahi seçeceksin

0

tı fakültesini bitirdikten sonra başekimlik sınavına girerek seçeceğin yani hangi alımdan alalım daha da yoğunlaşacakz içersin klux plastik cerrahi cerrahi alımında yolmuş ince plastik cerrahi olur ve belirli sınavlara girdikten sonra seneler alır

0

önce tıp okuyacaksın tıp bitince tıpta uzmanlık yapacaksın. ancak o şekilde estetik cerrah olursun. estetik cerrah olmak da yetmez kendini geliştirmen gerekir.

0

lise son sınıfta üniversite sınavına hazırlanması ve tıp fakültesini kazanması gerekir burada altı yıl kadar okuduktan sonra bölümüne göre dört yıl süren eğitim sonucunda tusu da kazanarak bu bölümde estetik cerrah olabilirsin

0

6 yıl tıp fakültesinde okuyup 4 yıl cerrah eğitimi alması gerekiyor

0

bir cerrah olabilmek için ilk yapılması gereken şey üniversite sınavından yeterli bir puan aldıktan sonra tıp fakültesini kazanmak. tıp fakültesi 6 yıl sürmektedir. altı yıl tıp fakültesinde eğitim aldıktan sonra intörn doktor olarak anılıyorsunuz estetik ve cerrahi kısmı buradan sonra başlıyor. bu bölüm için de yine bir sınava girip estetik cerrahi bölümü için yeterli puan almanız gerekiyor. daha sonrasında 4 yıl boyunca estetik cerrahi üzerine eğitim alıyorsunuz. bu bölüm de gittikten sonra staj süreniz var. estetik cerrahi bölümünde bir hocanın yanında tabiri caizse pişiyorsunuz bunun süresi sizin becerinize kalmış çünkü estetik cerrahisi biraz da özen ve yetenek isteyen bir doktora alanı aslında.

0

ilk önce bir tıp fakultesi bitirip sonrada tus yani tıpta uzmanlık sınavına girip puana göre seçilrn üniversitede öğrenim görülür.

0

tıp fakultesini biririp plastik cehhahi bolumune gecman lazim

1

estetik cerrah olmak için önce tip fakültesini bitirmek 6 yıl sonrada uzmanlık sınavına girip plastik ve rekonsturiktif cerrahini seçersiniz 7 yıl eğitimden sonra olabilirsiniz biraz zor

0

ilkokulla başlayalım sonra normal bir yavru gibi ortaokul vee liseye gidio üniversite sınavında tıp fakültesini kazanalım.bu genç yılmayıp 6 senelik tıp fakültesini bitirirse uzöanlık sınavı tusa rip estetik ve rekonstrükf cerrahiyi de kszanır 4 yıl da onu okur sınavlarını bitirirse ayh yazarken yoruldum sonunda estetik cerrah dediğimiz adam ya da kadın olur.şimdi değer mi? para kaxanıyim ama zengin ve doyumsuz züppelerin kahrını çekiyim ben de öyle oluyim dersen ol . ama bu iş gönül işi sevgi işi değil . para için adamın orasını burasını kesme işi.mide işi sinir işi. ruhsal tatmini çok az bir iş.bir de hayat görüşün de değişir. sokaktaki adama karına bacına artık meta gözüyle de bakarsın. cık hiç değmez

0

estetik cerrah olabilmeniz için öncelikle ilkokuldan itibaren başarılı bir çocuk olmanız merak ve öğrenme duygularınızın çok kuvvetli olması gerekiyor,bunun yanında huzurlu ve birbirine sadık bir aileniz varsa bu sorumluluk bilincinde olan anne babaya sahipseniz hayata bir sıfır kazanmış olarak başlamış oluyorsunuz.anne çocuğun hayatında cok önemli roldür,her anne ve baba cocuğunun başarılı ve anlayışlı olmasını ister daha 3 veya 4 yaşındayken başlar ailenizden övgü dolu sözler benim çocuğum çok akıllıdır diye.çocukken o kod beyninize işleniverir de siz anlamazsınız.ilkokuldan itibaren ek ders almak için öğretmenler ayarlanılıyorsa veya siz okumak için bir hedefiniz varsa derslerde sağladığınız başarıdan geçmekdedir.ilkoukl ortaokul lise derken üniversiteyi de kaznadıysanız ve üstelik tıp bölümünü kazandıysanız bir çok dersler görür staj yaparsınız.6 yıl gibi uzun ve yorucu maratonun sonunda bölüm seçmek zorunda kalırsanız bu branşlardan biride estetik cerrahi bölümüdür.cok çalışmanız cok başarılı olmanız gerekiyor.estetik el becerisi ve görsel zevke hitap ettiği için hem eğitim açısından hemde el becerisi bakımından uzmanlaşmanız ve bu konuda kendinizi hem ülkemizde hemde dünyada kendinizi kanıtlamanız için çok çalışmalısınız.mesleğinizde ne kadar başarılı olursanız kariyerinizde o kadar yükselirsiniz.bu başarınızda ailenizini ve sizin cok fonksiyonu vardır.arkadaşlaarda sizin başarınızda önemli etkendir aslında.

0

önce liseden iyi bir dereceyle mezun olup üniversite sınavında da çook iyi bir sonuç alıp tıp fakültesine girmek gereklidir. daha sonra 4 yılın ardından tusa girip estetik bölümünde uzmanlaştıktan sonra estetik cerrah olunabilir.

0

önce üniversite okumak lazım sonra tmm
önce üniversite okumak lazım sonra tamam

0

öncelikle tıp fakültesini kazanmak gerekir.daha sonra tus sınavına girip belirli bir puan alınmalıdır.sonra oluşan puanlara göre bölüm tercihi yapılır.dort yıl uzmanlık yapıldıktan sonra cerrah olunur.

0

ilk başta çok çalışıp tıp kazanmak ve daha sonra tıpı bitirerek tus adı verilen uzmanlık sınavına girerek.

0

ilk önce tıp fakultesini bitirmek gerekir. ondan sonra tus sınavını kazanmak gerekir

0

önce liseyi iyi bitirmelisin önce iyi bir lise bitirirsen iyi bir universiteye gidebilesin eniyi liseleri bitirdikten sonra iyi üniversitelere gidebiliiniz mesala
hacettep tip fakültesi
istanbul teknik üniversitesi
boğaz-içi üniversitesi
bununun gibi bir çok üniversite var

0

estetik cerrah olabilmek için öncelikle ünıversite sınavında en kötü ilk onbeş bine girmek lazım sonra bir tıp fakültesine yerleşmek altı yıl boyunca hiç durmadan ders çalışıp bu bölümü bitirmek gerekli. tıp fakültesi bitince uzmanlık sınavına yani tusa girmek ve estetik cerrah olabilmek için yeterli puanı almak gerekiyor. tıp öğrencilerine allah kolaylık versin gerçekten işleri çok zor. dersleri çok ağır.

0

benim öğrendiğim fikirlerime göre öncelikle tıp fakültesi okumak gerek. bu cepte ise ikinci olarak tıp alanında plastik cerrahi bölümünü seçerek , devletimiz tarafından düzenlenen türkiye uzmanlık sınavı adı altında sınava tabii tutulması gerekir. bunu da kazanırsa uzmanlıklar unvanını alıp , plastik cerrahi bölümünden atanarak , devlet sektöründe veya özel sektör olmak ile beraber , kadronun açılıp açılmaması önemlidir. eğer kadro yoksa atanamazsınız. kendinizi geliştirdiğiniz sürece çok daha iyi ve güzel yerlere gelirsiniz. buna inanın. ama her zaman daha da üstüne koymanız gereken bir meslek. yani meslek hayatınızda da çok çalışacaksınız. kolay değil. ama hakettiği değeri alıyorlar mı onu bilemiyorum. bence almıyor. o kadar okumanın üstüne. yıllarını verip bu mesleği seçtiği için. benim fikrim bu yönde.

0

tıp fakültesinde okuyup uzmanlık alanı olarak plastik cerrahi okunması gerekmektedir.tus sınavı ile uzmanlık alınabiliyor.