0

akıcı bir şekilde ingilizce konuşmak için kelimelerin anlamlarını bilmek gerekir.sonra bu kelimeleri sıfatlarla uygun bir cümle oluşturmalıdır.sonra o cümleleri iyi bir ingilizce bilenle pratik yapmalıdır.

0

önce ingilizcenin gramer kısmını çözmek sonra da bol bol kelime ezberlemek.

0

ingilizce kitap okumak ve film izlemek lazım.hatta çok kullandığın telefon bilgisayarın dilini de ingilizce yap faydasını görürsün illa

0

akıı şekilde ingilizce konusmak için illaki yurtdışına çıkmanız gerekir. çünkü burdasadece gramer ve kelim ögrenisirsiniz. ancak yurtdoısına çıktıgınızda konusmaya mecbur kalırsınız ve dusunmeden gramre bakmadan konuşursunuz. buda akıcılık getiir.

0

ingilizce hikaye kitapları okuman gerek ama ondan önce ingilizce dizi veya filmler izle bu en etkili yöntem. konuşmanı şekillendirir, düzeltir , kelimeleri öğrenirsin ondan sonra dediğim gibi kitap okumaya başlaman güzel olur. bunları ingilizce öğrenme uygulamları kullanarak da yeşillendirebilirsin.

0

öncelikle biraz kelime ve gramer öğrenip ardından dizi film oyun vs ana dili ingilizce olan insanları dinleyerek ve onlarla konuşarak öğrenebilirsiniz