0

ilk önce kendinden emin ve özgüvenli olmalıdır.kişi kesinlikle acele etmemelidir yoksa kelimeleri yutabilir.her gün düzenli olarak kitap okumalıdır ve diksiyon konusunda kendine vakit ayırmalıdır.

0

akıcı konuşmak için en öenmli şey çok fazla şey okumak kitap gazete fark etmez çok okumak önemllidir çok dinlmek öenmlidir herşeyden biraz biraz bilmek gerekir. diksiyon da burda çok önmli kelimlri duzgun telaffuz edebilmelisin. çok hızlı değil çok yavaş deül normal konusmalısın. anlaşılır olmalısın tonlaamyı ayarlamalısın yoksa karşıdakı sıkılabilir bile.

0

kesinlikle kitap okumak şart. bunun kaçışı yok onu söyleyeyim. günde 20 dk sesli kitap okuyabilirsin (bkz: barış özcan) bunlar imlanı ve konuşma tarzını da düzenleyecektir.

1

eğer akıcı konuşma sorununuz var ise evde aynanın karşısına geçin ve konuşma tekrarı yapın.1. hafta içerisinde konuşmanız düzelicektir.

1

bol bol kitap okunmalı ve kelime dağarcığı genişletilmelidir. hata yapmadan konuşmak için ise bol bol tekerleme tekrarı yapılabilir. diksiyon ve akıcı konuşma dersleri alınabilir. sosyal medya yardımıyla videolar izlenebilir ve öğrenilebilir.