0

kesinlikle yok. zaten herşey ortak olursa muhabbet olmaz ki. birazda zıtşlık olması gerekir. her konudan konuşulabilmesi gerekir. tabiki kibirden uzak olunmalı herşeyi ben bilşirim gibi seyler olmmalı doruda yanlışta olsa bilgi bu şekilde davranmamak gerekir.

0

ortak yönler üzerine akıcı bir sohbet hatta ve hatta sohbet bile edilmez biri ne dese diğeri aynen diyecek ne olacak mekandaki herkes sıkılacak sohbet bitecek ama farklı yönler üzerine bir sohbet açılır ise yakındaki herkes katılır fikrini söyler karşılıklı münazara yapar ve oradaki kişiler zamanın nasıl geçtiğini anlamakta zorlanır

0

hem olmalı hemde olmamalı galiba . enazından ortak bir şeyler paylaşabilmek için aynı konulara yakın ilgi duymamız veya düşüncelerimizi dile getirmemiz gerekebilir . bana göre akıcı bir sohbet için herkesle iletişim kuramazsınız . mutlaka sohbetinden keyif aldığınız biri ile daha akıcı bir konuşma gerçekleşebilir.

0

hayır gerekmiyor akıcı bir sohbet için ilk önce doğru ve kendi görüşlerini açıkça söylersen konuşma uzar zaten.konuşma yaparken dinleyicinin gözüne bakmakta çok önemlidir.özgüven hissini ona iletmiş olursun.

0

bence kesinlikle olmali.
birbirinizin ilgisini ceken konulaf hobiler sizi karsinizda ki insanla daha da samimi bir sohbete arkadasliga surekler.

0

zorumluluk yok ama ortak yönlerimiz olursa daha fazla konu açılıyor ve insanlar daha fazla en azından sohbet edebilme şansı buluyorlar. ortak yok nokta nasıl olsa gerçekten biraz sıkıcı olabiliyor sohbet. genellikle benimle aynı ortak noktaları olan insanlarla daha çok konuşmayı severim diğer türlü bir ortak noktası varsa zaten çok sıkıcı geçiyor o konuşma.

0

hayır akıcı bir sohbet için ille de ortak yönler olmak zorunda değildir. akıcı bir sohbet için gereken tek şey karşılıklı saygı ve olgun dinlemeyi bilen kişiliktir.

0

tabiki boyle zorunluluk yok sadece sosyal insan var kendine gelistiren insan her turlu sohbete uyar mantikli yorumlar yapar.konu ne olursa olsun mantikli cumleler kullanarak anladiginiz alana dogru surukleyip insanlari kendinizi on plana cikarabilirsiniz yetenek meselesi bu isler tabi

0

öyle bir zorunluluk yok ortak yönü olacak diye bir kaide de yok

0

böyle bir zorunluluk olduğunu düşünmüyorum. çünkü zıtlıklar da bazen konuşmayı ve tartışmayı teşvik edebilir. saygı çerçevesinde olduğu sürece tüm konuşmalara açığım. herkesin de böyle olması gerektiğini düşünüyorum.