0

toplu taşıma hariç hiçbir yerde kitap okuyamıyorum ki :( nasıl yeneceğim bunu hiç bilmiyorum

0

toplu taşımada kitap okuyabileceğiniz yegane taşıma aracı metro ve tramvaylardır. çünkü bu toplu taşıma araçlarının güzergahı bellidir ve belli bir hızla seyahat etme şansı tanıdıkları için, savurma veyahutta ani fren gibi durumlar yaşatmaz ve bu kitap okurken siz de ciddi anlamda rahatsız etmeyecek güzel bir durumdur. otobüslerde ise ancak koltukta seyahat edersiniz ve cam kenarında oturur iseniz kitap okuma şansınız olabilir. ben şahsen metrolarda kitap okuma şansı ve fırsatı bulabiliyorum.

0

ben toplu tasımalarda kitap deilde yolun uzunluguna göre yanimda gazete alirim daha çok gazete okumayı severim.hemde baskalarida faydalanir bu durumdan.

0

uzun yolculuklarda kitap okunabiliyor. ama bizim ulkemizde şehiriçi taşımacılığında kitap okumak mümkün değil. okadar gelisemedik daha

0

hiç oturamadığım için kitap okuyamıyorum.ayaktayken zaten zor duruyorum.bizim otobüs nüfusu genelde hep yaşlı oluyor.bazen nereye gittiğimi sorguluyorum.

0

her mesafe uzaksa ve tek kişilik bi yolculuksa yaptığımız neden olmasın bu sırada kitap bitiren bi kişi olarak yolculuk sırasında kitap okunur hatta cokta keyifli oluyor tavsiye ederim eğer yapacak daha iyi bi işiniz yoksa bilhassa uzak mesafe yolculuklarında kitap okumak gibi güzel bi nimet olamaz çünkü hem zaman geçer hemde geçen zaman boşa geçmemiş olur hem kültürel doygunluk seviyesi artar hem de zaman öldürme kavramı ortaya çıkmamış olur hayat kısa ve her saniye kıymetli iken neden boşa zaman geçirelim ki toplu taşıma araçlarında boş boş yolculuk yaparken bile vaktini iyi değerlendirmek mümkün iken boş zaman harcamak neden geçen her saniye değerli zamanı da zihni de boşa harcamamak gerekiyo sonuçta bunların hepsi bizim sorumlulugumuzda boşa geçen zamanda elde ımkan varken degerlendirilmeyen fırsatlardan bizim sorumluluğumuz altında ve sonuçlar her türlü bizi etkileyecek iyi olması da kötü olması da bizim elimizde istersek iyi değerlendirip güzelleştiririz ömrümüzün her salisesini istersek erteleriz ve bir köşede kaçırdığımız fırsatların gelmesi bekleriz gerisin geriye..

0

malesef şehir içi otobüslerde okumuyorum zaten burası küçük şehir mesadeler kısa olduğu için okumuyorum. ama uzun yol otobüslerinde okuyorum. hem böylelikle zaman daha çabuk geçiyor

0

vapur ve trende okuyabiliyorum ama otobüslerde imkansız