0

genellikle ben bir şey alacağıma karar verdiğimde ilk önce internete bakarım sonra gidip o mağazaya bakalım hangisi hoşuna giderse hangisi fiyat olarak daha uygunsa onu alırım veya alacağım bir şey mağazada yoksa internetten sipariş ettiririm yoksa kolay kolay internetten sipariş ettirmem

0

eğer imkanım varsa sık sık internetten alışveriş yaptığım olur ancak imkanım yoksa elime para
geçtiği zaman bunu değerlendiririm ve alışveriş yaparım zaten genellikle de internetten yaparım alışverişleri. belki haftada bazen ayda bir böyle olur.

0

o anki duruma bağlı bazen ayda bir bazen haftada bir. genellikle birçok şeyi internetten alırım. şu ana kadar bir iki şey haricinde pek de pişman olmadım. internet alışverisini de çok severim. kampanya falan gördüğümde elimde imkan varsa ve ihtiyacım varsa internetten sipariş ederim.

0

iki aydabir internetten alışveriş yapıyorum çok sık değik

0

ayda bikere yada yilda bi kere gezer dolaşirim eger cok hoşuma giden bişey varsa almak istiosam mutlaka alirim

0

ben yazilimci oldugum icin almakdan daha cok satis yapiyoruz kisiler icin gerekli olan tasarimlar veya sirketler icin sayfa lar icin gerekli olan ne lazimsa bulunmaktadir.

0

ben genelde sadece kitap siparişi vererim oda ay da yılda bir kere pek ordan sipariş veren biri değilim.

0

internetten hiç alışveriş yapmadım. güvenmiyorum internet sitelerinde satılan ürünlere. neyin nasıl geleceği belli değil.

0

çok sıklıkla olmasa da tercih ettiğimiz bir kaç siteden kıyafet,okul çantasi,parfüm gibi ürünler almıştık.

0

ben genellikle internetten kitap siparişi giriyorum. o da elimde az kitap kaldığında ya da param olduğunda oluyor.. ama ortalama 1-2 ayda bir sipariş giriyorum. öyle söyleyeyim.

0

bazen ihtiyacım fazla olduğu zamanlarda işte öyle ya ne olsun :)