0

benim gelecekle ilgili pek beklentim yok artık.çocuklar için gelecek planlarımız var.onların iyi bir eğitim alması iyi bir geleceği olması en büyük amacımız.onların iş güç sahibi olması mutlu bir hayatı olması en büyük gelecek planımızdır

0

benim gelecekle ilgili planlarını hiçbir şekilde kendim için bir şey istemiyorum. sadece oğlum için bir şey istiyorum. hani oğlumu okuttuk mesleğini eline almasını, askerliğini yapıp geldiğinde ,evlendirmek istiyorum sevdiği kızdan ve ona ev almak. inşallah rabbim bana nasip eder o zamana kadar yaşarım oğlum için elimden gelen her şeyi yaparım. benim geleceğim de oğlumdan başka hiç kimse önemli değil. ben ona güzel bir hayat belki veremem ama en azından her şeyin olmasını isterim her şey dediğimde sadece bir evi olsun ve düğününü yapayım başka da hiçbir şey istemem. benim oğlum mutlu, huzurlu ,sağlıklı olsun bu bana yeter. en azından öldüğümde gözüm arkada kalmaz oğlum için hayalimi gerçekleştirdim ve ona hayat verdin diyebilirim. en azından bence her anne bunu yapmak ister. ben de oğlum için bunları yapmak istiyorum. eğer allah nasip ederse de yaparım inşallah kendime konuda güveniyorum. yeter ki yaşlanınca el ayaktan düşmeyeyim bu bana yeter ki benim oğlum bana hayırlı bir evlat olsun, eşine hayırlı bir eş olsun ,çocuklarınla hayırlı bir baba olsun. başka da hiçbir şey istemiyorum ben bu gelecekte.

0

hepsi oğlum üstüne artık onu yetiştirmek en güzel şekilde ahlaklı ve saygılı en önemlisi merhametli bir birey olarak büyütmek vatana millete yakışır hayırlı bi evlat olmasını istiyorum. benim yapamadığım ne varsa iyiliğe dair o yapsın , benim göremediğim başarı ve mutlulukları o görsün inşallah hep gözlerinin içi böyle gülsün istiyorum.

0

polis olmak istiyorum hedefim bu ama onun icin duzenli bir hayat kurmam gerekiyor ve ne olur pek bilemiyorum