1

oyle bir planim yok yilbasina dair. evde oturup kuruyemisimi yerim, mandalinami yerim, kitap okurum. oyle dusunuyorum. :)

3

yılbaşı için özel bir planımız yok. evimizdeyiz. yarın istanbul'dan ufak oğlum gelecek. bursa'dan da kızım ve oğlum gelir mi daha belli değil. onlarda gelirse beraber yemek yer ve oturup evde güzel zaman geçiririz diye düşünüyorum. büyük oğlum gelmezse de can'ım yanımızda olacak yeter.
içeceğim bildiğim bu, bu dünyanın gelmişine geçmişine ve geleceğine rakımı kaldırıp sevdiklerime sağlık ve mutluluk dileyeceğim.

1

şuan için hiçbir planım yok hem nerden çıkarıyorsun kardeşim bu soruları gavur işlerini alet etme başımıza(ironi) :d

1

benim yılbaşında hiçbir şekilde bir planım yok. evimde ailemle oturacağım. yani eşimle, oğlum da yemeğimi yaparım, pastamı, çerezimi alırım. televizyonun karşısına geçip o ses türkiye programını veya yaparsın aşkım programını izlerim. genellikle yılbaşı günü onlar oluyor veya daha eğlenceli şeyler çıkıyor en güzel evimde oturmak zaten bu soğukta dışarıya çıkılmaz gerçekten çok soğuk zaten parası olan insan dışarıya çıkar. dediğim gibi ben evimde oturuyorum keyfime bakarım kimsenin ağız kokusunu çekmeye gerek yok dışarıda.

1

klasik bir gün olacak her zamanki gibi evde oturacağız yılbaşı programlarını izleyeceğiz ptt yani :)