0

şu hayatım boyunca yılbaşı kutlamadı ve kutlamam da. öyle bir planda kurmadım. bir tek yeni yılın bir heyecanı oluyor o kadar.

0

benim yılbaşı için bir planım yok. çünkü ben o günü kutlamam. yani o gün benim için diğer günler gibidir. her gün ne yapıyorsam aynısını yaparım.

0

yılbaşında evde olurum. oğlum ben eşim yani başka birşey yapmam diye düşünüyorum. zaten müslümanlara kutlamak haram sadece öyle ben evimde yemekler yapar çerez ,pasta bilmem ne alır o şekil evimde oturur ve programlar falan oluyor onları seyrederim başka birşey yapmıyorum. zaten artık bu devirde herşey pahalandı için yapacak bir planda olmuyor bekarlarimiz yapabilir ama evli olunca insan geçim zor oluyor malesef.

0

evde oturup birşeyler yiyip televizyon izlemek her günkü gibi değişik bir durum yasamicaz heralde normalde her yıl ev dolu olur . ama bu sene kimseyi davet etmicem her yıl ben davet ediyorum . bir yerden sonra kullanılmaya giriyor olay o yüzden hiç gerek yok . kızım ben eşim yeteriz başbaşa daha huzurlu olur eminim .

0

benim yılbaşı ile ilgili şu an için her hangi bir planım yok. ileri ki günlerde durum ne olur bilemiyorum.

0

dinimize aykırı olan o bayramı kutlamamak.