0

hep degisiyo ama genelde hep en az haftada bir yada iki kitiab bitiririm ayda yaklasık ortalama yetmisbes kıtab okurum ama hep degisiyo yani gecen hafada dört kitab bitirmistim ama bu hafta zamanım olmadıgı icin pek fazla kitab okuma sansım olmadı sadece bir kitab okuyabilme zamanım oldu hep ise gitigim icin bazen hic okuyamıyorum isten dolayı yogunluk oluyo bazen kitab okumak insanı daha iyi yapıyo ve insanı rahatlatıyo huzur veriyo daha dogrusu türkceyi daha iyi kavramayı ögretiyo insana ve insanın cahil kalmasını engeliyo eger hep kitap okursan kitabtın hangi konuyle ilgili yazıldıgını hemen anlarsınız ve cok daha iyi türkce konusursunuz

0

aylık 10 kitap okuduğum zamanlar oldu. ama geçen ay arkadaşlarla kitap okuma yarışına girmiştik. 17 kitap okumuşum düşün. ama aralarında ince kitap vardı 130 sayfalık 150 sayfalık 5-6 kitap. gerisi en az 280 sayfa idi mesela. en kalını 680 sayfalık bir kitaptı. yani başına oturup kitap okuduğunda okuyabiliyorsun yani.

1

ne sıklıkla okurum derken, hep okunur bizim evde.. ben şimdi 4 gündür buraya ağırlık verdiğimden okumama ara verdim. eşimin yan sehpasında okuduğu kitabı duruyor.. o gün içinde belli zaman dilimlerinde okur . ben şimdilerde "sultan hamid düşerken" kitabını okuyorum, 126 ncı sayfadayım.. (kalktım baktım) nimet hanımın sürükleyici maceraları.. ittihat terakki ve sultan hamid arasındaki iktidar savaşını konu alıyor.

0

bu aralar kitap okumaktan soğudum artık tamamen ve önümüzdeki yıllarda çok güzel bir kitap bulamazsam veya zorunda olmazsam pek kitap okuyacağımı pek sanmam

0

boş vakitlerimde ve bulduğum her fırsatta okumaya çalışıyorum

0

teledona kitabın pdfini indirdiğim için her noş zamanımda okurum.

0

önceden sürekli okuyodum bulduğum her fırsatta okuyodum hatta kitabımı yanımda taşıyorum hava almaya çıktığımda bi banka oturur okurdum. evde sürekli okurdum ama sonraları iş güç derken yorgunluktan da pek fırsat olmuyo ama en yakın zamanda tekrar okumaya başlıcam.