0

normal otobüsle dönmüşler ben olsam belediye otobüsü ile gönderirdim.

0

son derece haklı ve yerinde bir karardı, nedeni ise sezonda 3-4 milyon euro para alıp kendisine oranla çok daha mütevazı bir kadroya sahip olan akhisarspordan 3 gol yemek kabul edilir bir olay değil koskoca fenerbahçeyi küme düşme potasına itti bu mağlubiyet böyle bir rezalet olabilir mi ? bu oyuncular taşıdığı formanın ağırlığını bilme bunun bilincinde olmalı yoksa hiç bir şekilde taraftar tarafından kabul edilmeyecekler ve içimizden gelen biri olan ali koç da bunun gereğini her zaman yapacaktır hiç kimsenin şüphesi olmasın o forma 3-4 kat ağır geliyor onlara hemen o formayı bırakıp bu kulüpten yollanması lazım o ruhsuzların. burada saha içinde oyuncu koşmuyor oyuncu şut çekmiyor oyuncu pas yapmıyor pres yapmıyorsa adamı kovalamıyorsa dümdüz durup pozisyon izliyorsa bırak otobüsü yürüyerek gitseler mübahtır bunlara.

0

haklı buluyorum bence, çünkü yönetim olarak bütün imkanları futbolculara fazlasıyla veren yönetim haklı olarakda futbolculardan istediği başarayı alamadıkalrından bir göz dağı vermektir. bence doğru buluyorum.

0

bana göre çok iyi bir karar oldu çünkü fenerbahçe cidden hak etti.bu kararı neden derseniz takım en kötü takımlara bile farklı bir şekilde mağlup oluyor.örnek verirsek rizespor 3-0 yenildi akhisarspor 3-0 yenildi yani bu kararı kesinlikle bu oyuncular hak etti. hiç kimse sesini çıkaramaz ben bu yüzden ali koç yeterince sabrettiğini düşünüyorum.artık böyle cezalar vermesini adaletli buluyorum.

0

hak etti fenerbahçeli futbolcular bunu başka iyi yapmıştır.

0

büyük başkan dediler şampiyon olacağız dediler 4. yıldız dedıler avrupa dediler malesef bu futbolla küme deşecekler haberleri yok takım yenildi dıye otobüsle yolculuk yapmışlar yonetım hoca futbolcular kadar ali koçun da hatası var kabullenemiyor ama sucu kendındede araması lazım

0

büyük başkan dediğimiz ali koçun yaptığı yaptırım kararı bu şekilde uçak biletlerini zarar etmelerine rağmen iptal ettiler .