0

futbolculara milyon dolarlar verip şımartacaksınız sonrasında 3-5 maç yenilince otobüsle göndereceksiniz. saçmalık bence. başarıya aç futbolcu bulmak gerekir. bak o zaman nasıl başarı gelir.

0

bana göre ali koç çok iyi bir karar almıştır,diye düşünüyorum.çünkü bu ruhsuz hiç iyiyim futbol oynamıyor,gelen geçen anadolu takımlarından 3 yiyor koskoca fenerbahçe takımını sadece ali koç değil bu futbolcular bu hale sokmuştur.

0

ali koç aslında oyuncuları otobüs ile istanbul'a dönmelerini doğru buluyorum. çünkü oyuncuların oynadıkları performans çok kötü olduğu için ali koç'un bu davranışını da çok doğru buluyorum. bakıldığı zaman oyuncuların sahada oynadıkları oyun çok kötü olduğu için başkan ali koç onlara böyle bir ceza vermiştir.

0

yolda bir de bursaya maglup olsunlar dedi herhalde iyi mi yaptı kötü mü yaptı bilemedim ama böyle cezalar futbolcuları etkilemez bence daha kalıcı bir ceza uygulaması gerektiğini düşünüyorum paf takım gibi kadro dışı gibi zaten maglup oluyor takım paf takımla çıkar ne oalcak ki kendilerini toplamaları adına toplantı yapmalrı gerekmektedir bir de tüm takım futbolcularıyla teker teker görüşmesi lazım diye düşünüyorum