0

ali koc aslında iyi bi teknik adam ama bazı şeyler ve bazı olayların zamana ihtiyacı var yani takıma alışma süreci teknik direktor ve takımdaki oyuncular yetersiz gücsüz oyunculara sahip daha iyi oyunculara sahip olması lazım daha iyi oyuncular gelirse daha iyi oyuncu alırsa o zaman iyi işler yapabilir şuan icin yapabilecek hicbirşey yok ali kocun sucu yok bütün suc oyuncuların oyuncular oynamadıgı zaman ali koc ne yapsın cıkıp kendi mi oynasın komple takım ve teknik direktor degişmesi lazım daha cok ali koc cok başarılı olacaktır bundan sonra da fener bahceye basarılar diliyorum herşeyin yola girmesi icin olması gerek bi beşiktaşlı olarak söylüyorum yani inşallah hayırlısı olur azizden kurtulduk ali halleder herşeyi hadi bakalım

0

ali koç şu an için çok kötü bir dönem geçiriyor. ancak onun gerçek bir fenerbahçeli olduğunu biliyorum. bu yüzden bir fenerbahçe taraftarı olarak kendisine sabrediyoruz. zaten o bir yanlışını yabancı bir teknik direktör getirerek başlattı daha sonra onu gönderdi.ve bir yabancı tek mi kocayı getirdi.o da daha kötü işler yaptı. her şeyi ali koç'un elinde değil,oyuncular oynamadıktan sonra başkanın yapacağı bir şey yoktur. diye düşünüyorum.şu an ersun yanal ile anlaştı. fenerbahçe umarım ersun yanal takımı yavaş yavaş toparlar ve ali koç'un da başarılı olmasını sağlar.

0

başarılı olmamakla beraber bu sezon lefterin anısına kötü işler bıraktığını düşünüyorum . istifa etsin aziz yıldırım gelsin istiyorum .