0

ersun yanal'ın fenerbahçe'ye gelmesi ile birlikte büyük bir çıkış içerisinde gireceklerini düşünüyorum. çünkü ersun yanal eski yıllarda fenerbahçe kulübünü tanıdığı ve oyuncuları yeterince bildiğini görüyoruz. eğer yarı dönemde ersun yanal istediği transferleri aldıkları zaman fenerbahçe'nin toparlanacağını görebiliriz. çünkü fenerbahçe'nin durumunu şu anda ersun yanal tamamen biliyor. takım içerisinde hangi mevkilerde ve hangi oyuncuların gönderilmesi gerektiğini biliyor. fenerbahçe'nin biraz toparladıktan sonra daha zevkli maçlar çıkaracağını göreceğiz. inşallah ligin ikinci yarısında çok zevkli maçlar bizi bekler.

0

evet ersun yanal fenerbahçe'ye geldi. bana göre fenerbahçe'nin başında çok başarılı dönemler geçirecektir.bu sene zaten şampiyonluk hayal şu an fenerbahçe kümede kalma savaşı veriyor bir fenerbahçeli olarak bunları dile getirmem çok komik ama yapacak bir şey yok, takımı düşürdükleri hale bakın bu takımı adam edecek biri varsa o da ersun yanal'
dır.umarım yanall'ı fenerbahçe yavaş yavaş toparlanır ve üst sıralara doğru yürür çünkü bunu çok istiyorum. bir fenerbahçeli olarak ersun yanal'ın takıma gelmesine çok olumlu yönde bakıyorum.

0

daha herşey belli değil. galatasaraylıyım ama fenerin bu haline üzülmüyor değilim

0

her zaman arkasında durduğum bir konu bu aslında, türkiye de bir takım çalıştırılacaksa kesinlik bir türk tarafından çalıştırılmalı elin adamına para vermek saçma bir kere senin dilini konuşmuyor ilk başta sebep neden bu, günümüzde yada geçmişte yabancı teknik direktörlerin türk takımlarına nasıl zararlar verdiğini gördük bir beşiktaş taraftarı olarak bence şuan fenerbahçenin yapabileceği en büyük.hamle teknik direktör değişikliği olur yoksa takım o kadar da kötü değil.