0

en iyi mehrem ersun yanal dir fenerbahce baska birisi bu takimi duzeltemez bence.

0

fenerbahçe'nin aşına ersun yanal geldi. ve bence çok doğru bir karar olduğunu düşünüyorum. baktığımız zaman fenerbahçe'nin böyle bir teknik direktöre gerçekten çok ihtiyacı olduğu bir zamanda geldi. ersun yanal fenerbahçe'nin başına geldi. ve takımı iki gün çalıştırarak erzurum sporun maçını çıkardı. bence ilk yarıda oynanan mücadeleden gerçekten ersun yanal'ın nasıl bir takım çıkardığı ortadadır. gerçekten çok başarılı bir futbol oynadılar. ilk yarıda ancak ikinci yarıda neler oldu bilmiyorum ve maç beraberliğe geldi. maç beraberlikle sonuçlandı ersun yanal'ın ara transfer döneminde istediği oyuncular alınırsa eğer, fenerbahçe'yi ligde çok iyi yerlere getireceğini düşünüyorum. umarım ersun yanal bizi birlikte çok iyi yerlere getirebilir.

0

bence ersun yanal gelirse kesinlikle bu takıma başarı gelecektir. çünkü ersun yanal çok güzel bir futbol oynatıyor. bilmiyorum eskisi kadar başarılı olabilirmi ancak şu anki durumdan bence fenerbahçe'yi kurtaracaktır.diye düşünüyorum.fenerbahçe bence ali koç'un yanlış kararı ile şu an bu durumdadır. ligin başında cocu denen beş para etmez teknik direktörü getirerek fenerbahçe'yi adeta yerlere düşürdü. ben fenerbahçe'nin her zaman bir türk teknik direktörle üst sıralara çıkacağına inananlardan biriyim.yabancılarla olmuyor bu iş koeman güvenlik ancak korman bizi yanılttı.ersun yanal gelirse bence fenerbahçe ligi ilk 5 'de bitirebilir. ancak gelmezse en fazla olunca olur benim düşüncelerim bunlardır.

0

isterse 5 teknik adam gelsin sorun teknik heyette değil bunu öncelikle bir anlamaları lazım sorun takımda futbolcularda bence

0

gelirse başarılı olabilir diye düsunuyorum