0

sen o zaman dustu diyordun. simdi daha da dustu kardesim. şu kutucukta 1 satiri tamamen dolduracaksin oyld aliyorsun bir kurusu artik. yani bir basindan bir basina kadar yazilmis olacak ki 1 kurus alabilesin. yabi daha uzun yazmaya calissak bazi sorulari bastan dona dolduracsk kadar bile cumlr olmuyor. bu da harcadigimiz zamana degmiyor acikcasi. bende yavas yavas cevaplari birakiyorum. soru sormaya cslisiyorum mumkun oldugunca. kazanamiyorum ki. yani kazansam, sorulara cevap vermek icin yaptigim arastirmalara degse hic cevapsiz soru kalmaz sitede ama, kazanclar gercektrn cok dustu. o yuzden soru sormaya yoneliyoruz. yani benim gibi bir cevap yazan biri soru sormaya yoneliyorsa sen dusun artik gerisini. 25 tl ye onceden 2 gunde uladiedim simdi 10 gunde zor ulasiyorum acikcasi. bu da beni resmen cdvap yazmaktan sogutuyor. yani napalim diye bizde sasirdik acikcasi

0

ben daha sormadım o yuzden bilemem ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın burada ki herkesin amacı para kazanmak o yüzden yuksek gelırlı bı kazan neredeyse herkes o işi yapıyor fakat cevaplar vererekte daha guzel kazanclar saglanabılır o yuzden bunlara cok takılmamak gerektıgını dusunuyorum.

0

selam kardesim. aynrn cevaplardaki kazanc algoritmasi baya dustu. ilk zamanlar bu cevap kutucugunu doldurdugumuzda 40-50 kurus alirdik. iki kati kazancla 1 liralara kadar ulasiyorduk. simdi sitede iki kati kazanc var ama su kutucugu doldursak 40-45 kurus anca geliyor. yani bu iki kati kazanc geldigi zaman biraz daha fazla ugrasmaya calisiyorum. cevaplar biliyorsun uzunluga gore kazancin artiyordu ama istr bu algoritmada oynamalar yuzunden millet cevap vermeyi birakip soru sormaya yoneliyot. yani ne crvap verip ugrasacagim. soru sorarim garanti 2 kuruşumu alirim diyor. e yani haklilar da. sonra beyin brdava modu aktif oldugunda da kimse cevap vermek istemiyor. az kazandiriyor diye. bazi sorulsrda da oyle uzatamiyordun malesef. bir cumlelik cevaplar yaziyoruz yani. niye cevap yazalim, beyin brdava modu kalkinca soru sorarim diyor yani...

0

soru sormak daha fazla kazandırıyor. bu yüzden devamlı soru sormak istiyorum. ama cevaplardanda fazla kazanılabilir.

0

ama soru sormaya kactigi icin insanlar kolay geliyor.cevaplamak lazimki bu sorulari daha cok kisi faydalansin tek kisilere kalmasin cevap vermek .

0

vallahi kardeşim ben bir haftadır sorumani'ye doğru düzgün giremiyorum. gerçekten bir haftadır çok rahatsızım oğlum hastaydı iyileşti çok şükür bir hafta ben hasta oldum başımda migren var. hatta acile gittim geldim yani çok kötü bir şeydi gözlerimi falan açamıyordum izmir'e geldim orada oğluma kimse bakmıyor diye en azından burada annemlerdeyim orada gerçekten çok kötüydüm onun için soruda soramadım cevap da yapamadım. bakalım akşamki yarışmada ne olacak çok merak ediyorum kazançlar biraz düştü gibi ama sorumani düşmediğini söylüyor o zaman bizler de bir sorun var diye düşünüyorum. yani bu iki kat kazanç bence çok güzel oldu iyi oldu o da yılbaşına özel olduğu için buradan sorumani ye gerçekten çok teşekkür ediyorum bizler için elinden gelen her şeyi yapıyorlar yani herkese bol kazançlar diyorum.

0

ben genelde soru sormuyorum, çünkü kazanç az geliyor. daha çok sorulan sorulara cevap veriyorum. ondanda az olsada yine lol yazarsan kazanç elde ediliyor.

0

cevaplara verilen kazançlar gerçekten çok az ama ben soru da bulamıyorum. ondan tercihim yine sorulan sorulara cevap vermek oluyor. sonuçta kazancımız az ya da çok olarak bir şekilde artıyor.

0

evet öyle maleseff.. biliyorsun pek soru soran biri değildim... sonunda ne yapmaya başlasım.. soru hazırlıyorum.. sorularımı soruyorum. sonra sitede sorulmuş sorulara gidip cevap yazıyorum. sonra sorularım cevaplanmadıysa ( çoğunlukla cevaplanmıyor) ben cevaplıyorum...

0

kazançlar uzun cevap verildiği zaman daha fazla artıyor. soru sorunca çok da kazanmıyorsun. genelde yorum yapılabilecek sorular olmalı ama şu da var zaten bu platforma sadece yorum yapmak için yok ki. insanı araştırmaya düşündürmeye ittiriyor. bir de bazı sorularda çok hata oluyor anlaşılmıyor buna da dikkat etmek gerekiyor. soru sormak öylesine soru sormak olmamalı.

0

evet bana da öyle bir düşünce gelmişti ama sonradan farkettim soru arayıp bulmakla uğraşıp 2 kuruş kazanmaktansa cevapları uzun tutunca gene daha iyi para kazanılıyor . tabi rahat soru bulan biriyseniz sıkıntı yok benim mesela pek aklıma gelmiyor soru hiç sormuyorum daha doğrusu soramiyorum .

0

cevaplar uzun olacak ki tatmin oalcak şekilde kazanılsın ama bu sorun bence sorulardan kaynaklanıyor yoruma dayalı yada uzun cevabı olan sorular yerine tek kelimelik sorular soruluyor buda kazança etki ediyor o yüzden haklı oalbilirsin ama bence soru kaliteleri yükseltilmeli bazı insanlar soruları hep aynı soruyor 4 gün önceki sorularını tekrar sormaya başlıyorlar ve cevaplarda tek kelimelik bence aynı soruyu soranlara karşı bir önlem alınmalı diye düşünüyorum altın sorulardan cevapla mami uzun uzun tatmin olacaksın bence

0

uzun cevap veren biri degilsen soru sorman daha mantikli.yok ben uzun cevap veririm diyorsan cevap daha mantikli.

1

aynen kardeşim. biraz internetim olsun ben de soracağım artık