1

şu an internet kullanıyoruz ve olmasaydı ne olurdu sorusuna cevabım çok sıkıcı olurdu,bilgi edinemezdik, günümüz boş geçerdi, eğlenemezdik, kısa sürede bilgilere ulaşmazdık, oyun oynayamazdık, vakit geçiremezdik olurdu. çünkü şu an interneti aktif bir şekilde kullandığımız için ama eğer internet hiç hayatımızda olmasaydı, hiç bilmeseydik, buna cevabım o zaman daha farklı olurdu. internetle daha önce hiç tanışmasaydık bu kadar kolaylığa, herşeyin hemen olmasına, istediğimiz herşeye hemen ulaşabilmeye alışamazdık ve hayatımızda herhangi bir değişiklik olmazdı. kısaca şu an diyemem ki bir şey farketmezdi. yine aynı hayatımı yaşardım, dünya'nın sonu değil ya falan diye.

0

internet olmasaydı yaşam olmazdı. internet günlük hayatımızı o kadar kolaylastırı yor ki anlatamam. bi konuyu bilmediğimizde emen elimiz internete gidiyor. arastırma yaparak hemen bilgi sahibi oluyoruz. ayrıca internetten güncel haberleri de takip edebiliyoruz. sosyal medya sayesinde arkadaşlarımızla iletişim kurabiliyoruz. birde bunun sayesinde paylasım yapıyor,mail gönderiyor ve müzik,filim izleye biliyoruz. bu nedenlerden dolayı eger internet olmasaydı ne yazık ki yaşamak çok zor olurdu.

0

internet olmadan da yaşıyorduk. aile içi sohbetler daha çok olurdu. şimdi kimse kimseyle konuşmuyor. teknolojinin esiri olduk.

0

internet olmadan güllük gülistanlık yaşıyorduk fakat şu an olmadığını hayal edemiyorum