0

kadınlar çiçekten çok hoşlanır altın olursa sevinçleri dahada artar kısaca hediyeyi bütün kadin lar sever

0

kişiye göre hediye değişir ama onu mutlu edecek bir şeyler alınması daha güzel tabi ki. sonuçta o hediyeyi gördüğü zaman mutlu olur. sevdiği bir takı, beğendiği bir elbise, çok istediği bir şeyi almak. ayrıca her kadın ilgiden çok hoşlanır. onunla ilgilenmek farklı bir hediye almak ya elde yapmak gerçekten de kadınları çok mutlu eder.

0

bir bayana en güzel hediyeler şunlardır bence yüzük olsun kolye olsun bilezik olsun küpe olsun çicek olsun bu şekılde ama ençokta hoşlarına giden fazla ilgidir bir bayanla ne kadar çok ilgilenirseniz size o kadar bağlanır ve hiçbir zaman bırakmaz diye düşünüyorum ve romantik olmanız gerekır bayanların en cok bekledıgı şey romantıklıktır romantık oldugunuzda emın olun her zaman kazanırsınız ve bayanları oldgunca yemege cıkarın yemege cıktıkca size daha cok kıtlenırler ve oldukça hoşlarına giderler evlılık aşamasına gelınce bir cafe tarzı organızasyon şekılnde bir süpriz yada denize açılarak koskoca yatta bir evlılık teklıfı yada hayal ettıgı biyerde evlilik teklıfı olabılır diye düşünüyorum bayanların en çok hosuna giden kısımları bunlardır.

0

yani bir bayana hediye alacaksan. çiçek, parfüm, saat, beğendiği bir elbise her bunları alabilirsin. eğer sevgilin ise ona sevgi verebilirsin, ilgi zaten bayanlar her zaman ilgi bekler. bence en güzel hediye de sevgi vermek ve ilgidir bende bir bayan olarak hediyeden daha çok sevgi beklerim saygı ve ilgi bunlar benim için her zaman önemli olur. yani bana bir hediye verse sevgisi ilgisi olmadığından sonra ben onun hediyesini ne yapayım yani bence bayanlarda böyle düşünüyordum ben bir bayan olarak söyle diyorsam eminim ki diğer bayanlarda böyle.

0

kadından kadına değişir. mesela ben maddiyata önem vermem bir güzel söz bir küçücük hediye bile yeter. hediye olmasa bile olur ama özel bir gün ise bir çiçek bile yeterli . hadi hiç olmadı ben çiçeğe verilen paraya üzülen biriyim solup gidiyor çünkü ihtiyacı olan birsey bir kazak tarzı bile alsanız mutlu olur. önemli olan hatırlamak düşündüğünü göstermek bence.

0

bence güzel bir söz veya çiçek
yeterli olur.

1

bir kadın deseydiniz keşke. kadın denmesi daha zarif geliyor bence.
bir kadın olarak bana alınmasından en mutlu olacağım hediye kesinlikle en önce kitaptır. sevdiğim yazarların ya da ilgi duyduğum konuları ki bunu çevrem kesinlikle bilir felsefi ve tarih, araştırma konularındaki kitapları severim. bu düşünülerek tercih edilmiş kitap en güzel hediyedir benim için.
sonra plak olabilir. pikabımda plaklardan müzik dinlemeyi de çok severim.
ya da otantik yüzükler olabilir. yüzüklerim çoktur. ama altın asla tercihim olmayan, sevmediğim madendir. otantik ve gümüş yüzükleri severim.
ya da bir kucak dolusu papatya, ama alınacaksa kesinlikle bir kucak dolusu olmalı.
iki kolum ile sarmalayıp kucaklayabileceğim kadar.
:)

0

bir bayana alınacak en güzel hediye takı almaktır. yüzük, kolye ya da bilezik olabilir. hiçbir kadın buna hayır demez. bumkarın yanında çiçekte olabilir.