0

hemen anlatmak istiyorum size. o zamanlar 16-17 yaşlarımdayım. bilirsiniz o yaşlar en deli dolu yaşlardır. yolda arkadaşlarımız ile yürüyoruz ve toplam 4 kişiyiz. kendi aramızda sohbet ederken bi lise gördük ama lisenin önünde bir kız var çok güzel. biz iste kıza falan bakarken doğan dedi "gelin girelim okula." bizde ne yapacağız oğlum okulda falan gibi tepkiler verdik. doğanda kaynatırız falan diyerek ısrar etti ve biz en sonunda dedik hadi girelim barı. saat saban 7 - 8 falan okul daha yeni baslayacak. bizde spor yapmaya gidiyorduk o sırada zaten. neyse sabah okul başlama saati olduğu için okula girerken fazla zorluk yaşamadık. neyse ders zili çaldı herkes sınıflara girdi falan biz ne yapacağız simdi? diye düşünmeye başladık. doğana döndük oda" her hangi bi sınıfa girer ders işleriz." dedi bizde kabul ettik. rastgele girdik bir sınıfa ve herkes yeni mi geldiniz? gibi sorular soruyor. bizde soru soranlara sevk edildik diye cevap veriyoruz. hoca girdi sınıfa iste oda sordu kimsiniz falan dedi bizde sevk geldik bu gün hocam diyerek oturduk. hoca durumu anladı "listede adınız yok,hepiniz benim sınıfıma mı geldiniz? ve benim bundan neden haberim yok ? yürüyün bakalım müdürle bi görüşelim." dedi bizde hocanın peşinden sınıftan çıktık. müdüre gitmemek için bir anda koşarak kaçmaya başladık ama kapıda güvenlik görevlisi varmış biz onu unuttuk. güvenlik hemen önümüze geçti durdukmak için ama durursak başımız belaya girecek biliyoruz. bizde durmamak için güvenlik görevlisine tekme atarak yere düşürdük ve kaçmaya devam ettik. sonra baya koştuk bir binanın içine girip ortalık durulsun diye bir 30 dk falan bekledik. sonra binadan cıkıp eve gittik. hayatımın en komik ve en heyecanlı olayı bu oldu.

0

simdik büyük zevkle anlatıyorum hemen. bir gün arkadaslarım ile bir cafeye gittik. yanımızda kız arkadaslarımızda vardı. cebinizde 300 tl pada var rahatız o yüzden. bir miktar yemek yedik,tatlı yedik derken alkol icmeye karar veriyoruz. bi kac kadeh alkol içtikten kendimizi kaybetmisiz. sürekli para hasabı yapmadan getir garson,götür garon olayına gectik. bir müddet böyle devam edince artık kendimze gelmek için soda limon ve kahve içmeye karar verdik. kendimize geldik derken hasabı bi istedik 3 binliranın üştünde bi hasap geldi. aha dedim sıctık,sıvadık,batırdık. gittik müdürün yanına anlattık durumu güldü. dedi gencler bu hasabın ödenmesi lazım. bizde mecbur arkadasın telefonu satıp ödedik. en güldüğüm ve en komik olay buydu.

0

alışveriş merkezinde makaroncu vardı. biz de arkadaşımla hic makaron yemeyen iki insan olarak kendi aramızda konuşuyorduk. çok pahalıdır tek de satmazlar diye. çocukta arkamızdan bagardi tek satıyoruz makaroncuuu diye (:

0

asla bi daha mesaj yazmam dediğim kişiye aynı anda yanlışlıkla mesaj göndermem komik rezalet mi ona da siz karar verin